Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011 13:05

Έχασε το ΓΕΛ Θήρας στον Πειραιά!!! (βιντεο)

basktet_koritsia_gel_8iras_gel_nikaias_1_2011

Δεν τα κατάφερε το ΓΕΛ Θήρας Κοριτσιών χθες στο πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Περάματος Π. Σαλπέα στον Πειραιά και ηττήθηκε από το 3ο ΓΕΛ Νικαίας με σκορ 32 - 25.

Χθες πραγματικά όσοι βρεθήκαμε στο κλειστό του Π. Σαλπέα παρακολουθήσαμε ένα παρά πολύ κακό παιχνίδι και από τις δύο σχολικές ομάδες με το άγχος να κυριαρχεί, με πολλές κακές επιλογές στην επίθεση και με την αστοχία στα σουτ να χτυπάει κόκκινα εξίσου η χαμηλή συγκομιδή σε πόντους στο τέλος του παιχνιδιού να φανερώνει την πραγματικότητα. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 1η Περίοδος μπήκε στο παιχνίδι ποίο καλά το ΓΕΛ Θήρας και με γρήγορους 4 πόντους είναι μπροστά στο σκορ. Όμως δεν κράτησε για πολύ αυτό αφού αντέδρασε μετά από λίγη ώρα το ΓΕΛ Νίκαιας 8 - 7 μείωσε το σκορ κλείνοντας την περίοδο. Στην 2η Περίοδο συνεχίστηκε το κακό Μπάσκετ με το ΓΕΛ Θήρας να πετυχαίνει μόλις 5 πόντους και από την άλλη το ΓΕΛ Νίκαιας 7 πόντους να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με 14 - 13. Η 3η περίοδος βγήκε τα κορίτσια του ΓΕΛ Θήρας πολύ αγχωμένα και με πολλές κακές επιλογές στην επίθεση αφού κατάφεραν και έβαλαν μόλις ένα καλάθι και με κακή άμυνα αφού δέχτηκαν από τις αντίπαλες τους 7 πόντους και έμειναν πίσω στο σκορ με 21 - 15.

basktet_koritsia_gel_8iras_gel_nikaias_2_2011

Στην 4η περίοδο παρά τις προσπάθειες από την Ρούσσου Φωτεινή και την Βλαβιανού Γιασμίνα που ξεχώρισαν από την ομάδα του ΓΕΛ Θήρας δεν κατάφεραν μόνες τους να δώσουν τελικά την νίκη στο σχολείο τους και το εισιτήριο για επόμενη φάση και το όνειρο διεκδικώντας μια Πανελλήνια διάκριση για το νησί μας. Αποκλεισμός και ήττα για τα κορίτσια του ΓΕΛ Θήρας από την συνέχεια του σχολικού θεσμού με 32 - 25 τελικό αποτέλεσμα από το 3ο ΓΕΛ Νικαίας. Δεν πειράζει όμως και πάλι να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία και στο Γυμναστή τους κ. Χρήστο Αδάμ για μεγάλη τους προσπάθεια τους και την χαρά που μας έδωσαν παίρνοντας το Σχολικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων, αφού έτσι και αλλιώς μέχρι εδώ που έφτασε το ΓΕΛ Θήρας μετά από μια διαδρομή σημαντικών νικών είναι ήδη μια μεγάλη επιτυχία και μια μεγάλη εμπειρία για τα κορίτσια του νησιού μας για την συνέχεια.


ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. ΓΕΛ ΘΗΡΑΣ-3ο ΓΕΛ ΝΙΚΑΙΑΣ..

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares