Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 16:37

Κοντά στο “μπαμ” με Γιώργο Τσιάρα ο ΑΟ Μυκόνου

Έτοιμος να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του Αιγαίου φέρεται πως είναι ο ΑΟ Μυκόνου. Η κυκλαδίτικη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στον Α’ όμιλο του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Τσιάρα.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα έχουν βρει και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να επισημοποιηθεί ο …γάμος των δύο πλευρών και ο 37χρονος (γεννημένος στις 4 Μαΐου 1982 στη Λάρισα) φόργουορντ να μετακομίσει στο νησί των ανέμων ώστε να συνεχίσει την πλούσια καριέρα του στον χώρο του μπάσκετ.

162345sadfasdfasd_0ea7a.jpg

Με την πιθανή έλευση του Τσιάρα η ομάδα του Θανάση Δελαπάσχου θα προσθέσει στο ρόστερ της πολύτιμη εμπειρία, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ έχει να επιδείξει πολυετή καριέρα στην ελληνική Α1, αλλά και στα γήπεδα του εξωτερικού. 

Άρχισε την μπασκετική του πορεία από την ΑΕ Λάρισας, όπου υπήρχε και συμπαίκτης με τον νυν προπονητή της ΑΕ Σαντορίνης, τον Θοδωρή Μάμμο όπως φανερώνει και η σχετική φωτογραφία (σ.σ. ο Τσιάρας είναι με το νούμερο 13 και ο Μάμμος με το νούμερο 12), ενώ σε μικρή ηλικία ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στην Ένωση έμεινε για πέντε χρόνια (2001-2006), συμμετέχοντας μάλιστα στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2002.

mamsdafasffasmos_e3181.jpg

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ολύμπια Λάρισας, όπου και αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους σκόρερ της ομάδας, ενώ το καλοκαίρι του 2008 υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Δύο χρόνια αργότερα, το 2010 έπαιξε στην τσεχική Νίμπουρκ.

Ακολούθησαν ο Πανιώνιος, η ιταλική Αρμάνι, ο Άρης, η ρουμάνικη Γκαζ Μετάν και η Μελίγια της Ισπανίας. Στο τέλος της σεζόν 2014/15 επέστρεψε στον Άρη και η επόμενη χρονιά τον βρήκε στα Τρίκαλα. Τα επόμενα δύο χρόνια φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας, την πρώτη σεζόν στην Basket League και την δεύτερη στην Α2. Από την αχαϊκή πρωτεύουσα ο Γιώργος Τσιάρας μετακόμισε στην Χαλκίδα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης.

Μένει λοιπόν να δούμε αν το... φλερτ καταλήξει σε γάμο τις επόμενες μέρες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares