Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 10:36

Ιδού ο 2ος όμιλος του Νότου που θα συμμετέχει ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Τη Γ’ εθνική έχουν πλέον στο μυαλό τους άπαντες στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” μετά την πανηγυρική πρόκριση της ομάδας της ορεινής Νάξου για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Πέρα, όμως, του κτισίματος της νέας ομάδας που θα εκπροσωπήσει τις Κυκλάδες στον 2ο όμιλο του Νότου, οι “ορεινοί” θα πρέπει να αρχίσουν να …τσεκάρουν και τους αντιπάλους που έχουν να αντιμετωπίσουν ύστερα από την κλήρωση που είχε πραγματοποιηθεί από τις 12 Ιουνίου.

Στον 1ο όμιλο μετέχουν πάντα ομάδες από τις τρεις Ενώσεις της Πελοποννήσου, ενώ στον 2ο όμιλο ομάδες από τη Στερεά Ελλάδα, την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου. Οι υπόλοιπες ομάδες, προερχόμενες από τον νομό Αττικής, κατανέμονται με κλήρωση στους δύο ομίλους, ώστε στο τέλος της διαδικασίας να έχει από 14 ομάδες συνολικά έκαστος όμιλος.

Έχοντας πάντα στα υπόψιν την αναμονή ανακατατάξεων (με αστερίσκους οι ομάδες που περιμένουν άνοδο και θα αντικατασταθούν από τις αντίστοιχες επιλαχούσες της κάθε Ένωσης) ο 2ος Όμιλος της Γ’ Εθνικής Ανδρών 2019 – 2020, όπου θα συμμετέχει ο ΑΠΑΣ, συμπληρώθηκε και έχει την εξής σύνθεση:

ΑΣ Λοκρός Αταλάντης **
ΑΣ Άρης Θήβας
ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου
Βούρειος ΑΟΛ Χίου
ΑΟΚ Χανιά
ΑΚ Χαλκίδας (ΧΒΑ)
ΑΠΑΣ Τα Φανάρια Νάξου
ΑΟ Ένωση Ιλίου
ΝΕ Μεγαρίδας *
ΑΟ Αργοναύτης ***
ΑΣ Πέρα
ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ
ΓΣ Κρόνος Αγίου Δημητρίου
ΕΦΑΟ Ζωγράφου

Στον όμιλο συμμετέχουν δύο ομάδες προερχόμενες από τη Β’ Εθνική (Κρόνος και Ένωση Ιλίου), η πολύ δυνατή ΝΕ Μεγαρίδας (3η φέτος στον 1ο όμιλο), η νταμπλούχος ΕΣΚΑ ΦΕΑ Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, ο 7ος του φετινού 1ου ομίλου ΑΣ ΠΕΡΑ και οι …γνωστοί Αργονταύτης Ραφήνας και ΕΦΑΟ Ζωγράφου.

Στον όμιλο συμμετέχει ο για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά ΒΑΟΛ Χίου, ενώ έχουν ανέλθει οι πρωταθλητές ΕΚΑΣΚ ΑΟ Χανιά και ΕΣΚΑΣΕ Ακαδημία Χαλκίδας (ΧΒΑ).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares