Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 17:37

Πρωτιές και τυπικά για ΑΟ Άνδρου στις παγκορασίδες και για Περιστεριώνα στα μίνι αγόρια

Με τρεις αναμετρήσεις έπεσε η αυλαία της φετινής αγωνιστικής σεζόν για όλα τα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Και τα τρία παιχνίδια διεξήχθησαν το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουνίου στο κλειστό της Μάρπησσας, στην Πάρο, εκεί που τα συμμετέχοντα σωματεία κατέλαβαν και τις τελικές τους θέσεις στις εκάστοτε βαθμολογίες.

Πρωταθλητής και τυπικά στην κατηγορία των παγκορασίδων αναδείχθηκε ο ΑΟ Άνδρου. Οι νεαρές αθλήτριες του Κυριάκου Μουστάκα όπως την Κυριακή 23 Ιουνίου έτσι και το πρωί της Δευτέρας επικράτησαν του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, με σκορ αυτή τη φορά 39-49, έκαναν το έξι στα έξι κι ολοκλήρωσαν ιδανικά μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για εκείνες και τον σύλλογο.

Την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα των μίνι αγοριών κατέκτησε και μαθηματικά ο Περιστεριώνας. Οι νεαροί παίκτες του Αντώνη Βιδάλη κέρδισαν το πρωί της Δευτέρας τον ΑΟ Πάρου με σκορ 23-41 στην αυλαία του πρωταθλήματος και άφησαν στην δεύτερη θέση, όπως προλογίσαμε από την Κυριακή, τον ΑΟ Άνδρου. Έτσι, ο σύλλογος της Τήνου μετά τα πρωταθλήματα των εφήβων, των κορασίδων, των παίδων και των παμπαίδων κατέκτησε ακόμη μία πρωτιά, αυτή του πρωταθλήματος των μίνι αγοριών!

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα των μίνι αγοριών ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Η ομάδα της ορεινής Νάξου στο τελευταίο ματς του φετινού πρωταθλήματος επικράτησε του ΑΟ Άνδρου με σκορ 42-26 και κατέκτησε την 3η θέση στην βαθμολογία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares