Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 22:03

Άξιος πρωταθλητής Κυκλάδων και στους παίδες ο Περιστεριώνας Τήνου [vid]

Χρονιά Περιστεριώνα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν... Η ομάδα της Τήνου στον μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ επικράτησε του ΑΟ Πάρου με σκορ 48-65 και αναδείχθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων στην κατηγορία.

Σε έναν εντυπωσιακό τελικό και σε ένα κατάμεστο κλειστό της Μάρπησσας, που και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλά διαβασμένες, οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φτάσουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας για δεύτερη σερί χρονιά την πολυπόθητη κούπα. Μία κούπα που ήταν η τρίτη για τον σύλλογο τη φετινή περίοδο, μετά από αυτή των εφήβων και των κορασίδων.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες και των δύο ομάδων, καθώς και οι προπονητές αυτών, ο Θοδωρής Καζακίδης και ο Αντώνης Βιδάλης που επιτελούν σπουδαίο έργο στα δύο νησιά του νομού κάτω από αντίξοες ορισμένες φορές συνθήκες.

Στον τελικό του Σαββάτου 13 Απριλίου, οι γηπεδούχοι του ΑΟΠ ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν προς στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με +6 (16-10). Στην δεύτερη περίοδο οι Τηνιακοί κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια και να προηγηθούν για πρώτη φορά (26-28) 1:18 πριν το τέλος του ημιχρονου.

Οι οδηγίες του Βιδάλη στην ανάπαυλα, αφύπνησαν τους παίκτες του που με αντεπίθεση διαρκείας προηγήθηκαν με +7 (31-38) 3:16 πριν το τέλος. Με πατημένο το γκάζι και στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Περιστεριώνας έφτασε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της +19 (37-56) με καλάθι του εντυπωσιακού και mvp της διοργάνωσης, του Γιάνννη Σπεντζάρη.

Συνεχόμενα καλάθια του Αλέξανδρου Θωμόπουλου μείωσαν την διαφορά στους -10 (46-56), αλλά οι παίκτες της Τήνου δεν τους άφησαν περιθώριο αντίδρασης κι έτσι το τελικό 48-65 ήρθε να επισφραγήσει τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς που πανηγυρίστηκε από τους 50 περίπου ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας που ήρθαν από το νησί της Μεγαλόχαρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκούτας, Παπαδημητρόπουλος, Σέλληνας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 27-28 (ημίχρονο), 35-44, 48-65.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Θοδ. Καζακίδης): Λάβδας 6, Αλιπράντης 14, Μπομποτάς 9, Γυφτόπουλος 1, Πάσσαρης, Δαφερέρας, Θωμόπουλος 15, Δρόσος 2, Καπετανέας, Ανδρεάδης, Σκιαδάς 1, Πετρόπουλος.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Βιδάλης, Καμολίνος, Σακελλαρόπουλος, Πάντζι, Χάλαρης, Χαρικιόπουλος 2, Μπον Σ. 14, Σπεντζάρης 22, Δεσύπρης, Τσουλχάι 4, Μπον Ν. 4, Τζες 19.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares