Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 17:10

Ξεκίνημα του τοπικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ΔΑΠΠΟΣ 2011-12

daos_logo_basket

Χθες το βράδυ στα γραφεία του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των ομάδων που θα συμμετέχουν και φέτος στο Τοπικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης 2011 - 2012 που διοργανώνει το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Καντζέλη Αντώνιο.

Όπου συζητήθηκαν ο τρόπος διεξαγωγής των παιχνιδιών , οι ώρες προπονήσεων των ομάδων , η κάθε ομάδα θα πρέπει να συμμετέχει μέχρι 15 παίκτες και να{div float:left}

{/div} δηλώνονται στο φύλλο αγώνα μέχρι 12 παίκτες, όλες οι ομάδες να παίξουν μεταξύ τους τουλάχιστον μία φορά και μετά θα ακολουθήσουν τα PLAY OFFS, επίσης όλα τα παιχνίδια θα γίνονται με επίσημους Διαιτητές , Κριτές Αγώνων & Γιατρό αγώνων. 'Εναρξη αγώνων αποφασίστηκε στις 26 - 27 Νοεμβρίου Σαββάτο - Κυριακή. Να τονίσουμε ότι φέτος οι συμμετοχές έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ με 14 στο αριθμό παρακαλώ Ανδρικές ομάδες να τιμάνε αυτόν τον δεσμό που τα τελευταία 5 χρόνια που θα ζήλευε πραγματικά και η ΕΣΚΚ!!!. Δηλώνουν βροντερό παρών και δείχνουν πόσο πολύ αγαπούν το Αθλητισμό και το Μπάσκετ του νησιού μας. Το Σαββάτο 19/11 στις 11.00 θα ξαναβρεθούν οι ομάδες στο ΔΑΠΠΟΣ για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και λεπτομέρειες του τρόπου διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, δηλώσεις ομάδων - παικτών και τέλος να δοθούν οι κανονισμοί του Πρωταθλήματος με την δημιουργία μιας Πειθαρχικής Επιτροπής Αγώνων. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο ΔΑΠΠΟΣ στο δημιουργικό του Χειμερινό Αθλητικό του πρόγραμμα. Σε λίγες μέρες έρχονται και το ξεκίνημα του Τοπικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ συν του Τοπικού Ποδοσφαίρου στο Γήπεδο του Καμαρίου.

Οι Ομάδες που θα συμμετέχουν στο Τοπικό Πρωτάθλημα του ΔΑΠΠΟΣ είναι οι εξής.:

1) OLD STARS

2) BULLDOGS

3) KIFINES

4) TWO BROTHERS

5) ΑΤΛΑΝΤΑΣ 1 - 2 ( ΔΥΟ ΟΜΆΔΕΣ)

6) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 - 2 ( ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ)

7) ΑΕΤΟΣ 1 - 2 ( ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ)

8) ΑΚΡΩΤΗΡΙ

9) ΟΙΑ

10) ΕΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

11) ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares