Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 01:42

Η αγωνία στην Αντίπαρο για το ΑΠΑΣ – ΑΕΣ!

Με ιδιαίτερη αγωνία έζησαν την αναμέτρηση του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με την ΑΕ Σαντορίνης για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων, τα μέλη της ομάδας του Πλοηγού Αντιπάρου, αλλά και οι κάτοικοι του νησιού.

Κι αυτό διότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεκαθάριζε σε μεγάλο βαθμό αν θα έπαιρναν εκείνοι το εισιτήριο για την πρόκριση στο φάιναλ φορ, ή όχι.

Η νίκη του σωματείου της ορεινής Νάξου, μπορεί να τους στέρησε το δικαίωμα στο όνειρο της συμμετοχής για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην τελική φάση, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου της Αντιπάρου εμφανίζονται περήφανοι για τη φετινή προσπάθεια των νεαρών παικτών του Βαγγέλη Αγγελάκου που κάτω από αντίξοες συνθήκες έκαναν πορεία που έβαλε τις βάσεις για το λαμπρό μέλλον.

Η μετάδοση μέσω Live Streaming του “SportCyclades” της σαββατιάτικης αναμέτρησης του ΔΑΚ Νάξου, σε περιγραφή του Κυριάκου Παντζαρίδη όπως φανερώνουν και οι σχετικές φωτογραφίες …αποκαθήλωσε τους Αντιπαριώτες στις καφετέριες του νησιού, όπου παρακολούθησαν και τα 40 λεπτά της αναμέτρησης με τα συναισθήματα στο τέλος να είναι ανάμεικτα!

antiparos_1_f8ac4.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares