Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 12:39

Σπουδαίες οι γυναίκες του ΑΟ Πάρου (60-36), έσπασαν το αήττητο της ΑΕ Σαντορίνης

Μία σπουδαία νίκη κόντρα στην μέχρι πρότινος αήττητη ΑΕ Σαντορίνης πανηγύρισε το πρωί της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου ο ΑΟ Πάρου για το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Οι αθλήτριες του Σταύρου Βλάχου επικράτησαν με σκορ 60-36 στο κλειστό της Μάρπησσας και ζευγάρωσαν τις νίκες τη φετινή σεζόν μετά από αυτή επί του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” (52-53) στις 11 Νοεμβρίου στη Νάξο.

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έπαιζαν αμυντικά, οι φιλοξενούμενες του Παναγιώτη Χατζηαυγουστίδη κατάφεραν να έχουν το πάνω χέρι στα πρώτα δύο δεκάλεπτα έστω και με μία μικρή διαφορά. Στην επανάληψη, οι παίκτριες του ΑΟΠ ξέφυγαν στο σκορ χάρη στην επιθετική δεινότητα της Βασιλικής Καλακώνα, η οποία κάθε φορά που πλησίαζε ο αντίπαλος στο σκορ εκείνη …πυροβολούσε έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ. και τους έκοβε τα φτερά.

Πέραν, όμως, της Καλακώνα εξαιρετική παρουσία για τις οικοδέσποινες είχαν η Αρσενία Κουρμούκη με εξαιρετικές άμυνες, η μοναδική σέντερ του ΑΟΠ Μαρουσώ Λαουράκη που κέρδισε αρκετά φάουλ και μάζεψε πολλά ριμπάουντ, καθώς και η Τάνια Βεντούρη που ήταν πολύ καλή για ακόμη ένα παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενες που είχαν κι αυτές καλή παρουσία και πήραν αρκετές επιθέσεις χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψαν, ξεχώρισαν οι Πάολα Τσούπα και Αρετή Δελιάλη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτριες του ΑΟ Πάρου αφιέρωσαν τη νίκη της ομάδας τους στις Δήμητρα Αλιπράντη και Αλεξάνδρα Ιωαννίδου. Αμφότερες απουσίαζαν λόγω εξετάσεων που έδιναν την ώρα του αγώνα για πτυχίο ξένων γλωσσών.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαμοθράκης, Κασάπη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-15, 22-25 (ημίχρονο), 41-30, 60-36.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Στ. Βλάχος): Καλακώνα 27 (4), Βιώνη, Φλέσσα-Δρακάκη 6, Βεντούρη 8, Κουρμούκη, Καλογεροπούλου, Πάσσαρη, Καπούτσου 2, Μιχελή, Αλιπράντη 9, Λαουράκη 8.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Παν. Χατζηαυγουστίδης): Βαρβαρήγου 2, Τσολακίδου Μ., Σελάμι 1, Παντζιαρίδη, Τσούπα 16, Τσολακίδου Αλκ., Τρούνι 1, Γούσια, Δελιάλη 12 (1), Ξαγοράρη, Νανά 2, Φουστέρη 2.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares