Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011 09:47

ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΔΑΠΠΟΣ

basket-amaxidia-daos-2011

Σε μια πολύ όμορφη ,ξεχωριστή και μοναδική βραδιά στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μπάσκετ των δύο ομάδων του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Δωδεκανήσου και το Αθλητικό Σωματείο " ΔΩΔΕΚΆΝΗΣΟΣ".

Την πρωτοβουλία για την όμορφη αυτή εκδήλωση πήρε η Περιφερειακής Ενότητας Θήρας Νοτίου Αιγαίου και ο Περ. Σύμβουλος κ. Ηλίας Μαϊνας.

Ο κόσμος τις Σαντορίνης τίμησε και γέμισε με την παρουσία του τις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών σε όλες τους τις προσπάθειες και καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού . Τους αθλητές με καρότσι τίμησε με την παρουσία του και ο άνθρωπος που με τις μοναδικές και αξέχαστες βολές του το 1987 μας χάρισε το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ το ονομά του "Αργύρης Καμπούρης". Τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Καφούρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αργυρός, ο Αντιδήμαρχος κ. Βαρβαρήγος Νίκος και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Καντζέλης μοίρασε στους αθλητές αναμνηστικά διπλώματα.

 


ΔΑΠΠΟΣ 8-10-2011 by sportcyclades

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares