Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 16:52

LG AegeanBall Festival 2018: Την Τετάρτη 4/7 η Συνέντευξη Τύπου

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου η Συνέντευξη Τύπου για το LG AegeanBall Festival 2018.

Το 3ο LG AegeanBall Festival προσκαλεί όλους τους δημοσιογράφους από τα ΜΜΕ της Αθήνας, της Σύρου, των Κυκλάδων, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου του 2018. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/7 και ώρα 12.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στην Πλατεία Μιαούλη.

Στην Συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και εμπνευστής του LG AegeanBall Festival, Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός και η Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Hellas, Tζώρτζια Σταυροπούλου.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλα τα πανελλήνια και τοπικά ΜΜΕ, τα οποία σκοπεύουν να παραβρεθούν στο Τουρνουά από την Τετάρτη 4/7 έως και την Δευτέρα 9/7, ότι πρέπει να αποστείλουν το όνομα του Μέσου και το όνομα του απεσταλμένου δημοσιογράφου/φωτορεπόρτερ/cameraman στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Δευτέρα 2/7, ώστε να λάβουν την σχετική διαπίστευση. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την παραλαβή των διαπιστεύσεων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares