Κυριακή, 06 Μαΐου 2018 15:49

Στην Πάρο την Κυριακή 13 Μαΐου ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Ένας παίκτης σταθμός για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Πάρο. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με τις μεγάλες επιτυχίες του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αλλά και της εθνικής μας ομάδας!!!

Ο “3D”, ο οποίος σήμερα 6 Μαΐου έχει τα γενέθλιά του (γεννηθείς στις 6 Μαΐου 1980 στην Καστοριά) θα βρεθεί στο κυκλαδίτικο νησί την Κυριακή 13 Μαΐου προσκεκλημένος του Ιερού Ενοριακού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής και θα βραβευτεί για το ήθος του στην εορταστική παράσταση που θα γίνει στο ΕΠΑΛ Παροικιάς στις 8 μ.μ..

Από την πλευρά του, ο Διαμαντίδης θα βρεθεί σε έναν τόπο που λατρεύεται όσο κανένας άλλος, αφού δεν είναι η πρώτη του φορά που θα βρεθεί στην Πάρο.

Να θυμίσουμε την παρουσία του τον Αύγουστο του 2016, όταν απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές και τα μέλη του συνδέσμου φίλων του Παναθηναϊκού του νησιού τον είχαν επισκεφθεί στο ξενοδοχείο που διέμενε στη Νάουσα και τον τίμησαν, ενώ ο Πρωτοπρεσβήτερος Στυλιανός Μπιζάς του είχε δωρίσει την εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

323234_mits.jpg

Εκτός όμως από την Πάρο, ο Διαμαντίδης συχνά επισκέπτεται και το νησί της Αντιπάρου, όπου κι εκεί η παρουσία του δεν μένει απαρατήρητη, αφού πολλοί κάτοικοι του νησιού, αλλά και φίλοι του αθλήματος δεν χάνουν την ευκαιρία για ένα αυτόγραφο, μια κουβέντα, ή και μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί του…

fghrf.JPG

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares