Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 22:24

Και ο Παπαλουκάς στο ''Ios 3on3'', όλα τα τελευταία νέα

Το τουρνουά Ios3on3 αποκτά ακόμα μεγαλύτερη λάμψη με τη συμμετοχή του Θοδωρή Παπαλουκά!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική ομάδα τη διετία 2005-06 και κάτοχος της Ευρωλίγκας δις με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2006, 2008) αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημήτρη Παπανικολάου και της οικοδέσποινας του Ios3on3 tournament, Βασιλικής Πετρίδου και θα συμμετάσχει στο τουρνουά στις 7-9 Ιουλίου!

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας των Eurohoops Acedemies, στις οποίες θα είναι διευθυντής μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τον Σεπτέμβριο, αλλά θα δώσει το παρών στο Ios3on3 για να κάνει αυτό που αγαπά: «Ολοι εμείς οι άνθρωποι του μπάσκετ πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που προωθούν το άθλημα και το φέρνουν πιο κοντά στον κόσμο και τα μικρά παιδιά. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι στους πρώην συμπαίκτες και φίλους μου για να απολαύσουμε το παιχνίδι και μοιράσουμε χαρά στα παιδιά».

Εχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά Ios3on3 το τριήμερο 7-9 Ιουλίου οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Μιχάλης Κακιούζης, Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Νίκος Παππάς.

LIVE μετάδοση από την ΕΡΤ

Το Ios3on3 έχει μεγάλο χορηγό επικοινωνίας τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, η οποία θα προβάλει από τα κανάλια της ΕΡΤ τους αγώνες του τουρνουά την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Η ΕΡΤ στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται στο πρώτο Ios3on3 tournament (7-9 Ιουλίου) και θα προβάλει τους τελικούς αγώνες της διοργάνωσης το βράδυ (19:00-21:00)  της Κυριακής μέσω της ΕΡΤ και της ERT World ώστε να δουν το μοναδικό θέαμα του τουρνουά και όλοι οι Ελληνες της ομογένειας.

Η πρώτη έκδοση του τουρνουά έχει ήδη συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ και το ενδιαφέρον του κόσμου μεγαλώνει όσο πλησιάζει η έναρξη του τουρνουά.

Υπό την αιγίδα του της Ενωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων

Η Ενωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Ios3on3 και έτσι το τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 7-9 Ιουλίου στην Ιο θα τεθεί υπό την αιγίδα της διαθέτοντας δομές και ανθρώπινο δυναμικό της ΕΣΚΚ ώστε να βοηθήσει στην αρτιότερη διεξαγωγή του.

Οπως αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΕΣΚΚ: «Τέτοιες εκδηλώσεις με την παρουσία καταξιωμένων αθλητών εξάλλου προάγουν το άθλημα του οποίου θεματοφύλακες  είμαστε στις Κυκλάδες».

Ηδη έχουν δηλώσει συμμετοχές μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Μιχάλης Κακιούζης, Κώστας Τσαρτσαρής, Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Νίκος Παππάς…

Συνδιοργανωτής  η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αγκαλιάζει τη διοργάνωση του Ios3on3 tournament στις 7-9 Ιουλίου και αναλαμβάνει ρόλο συνδιοργανωτή στο τουρνουά μαζί με την εταιρεία AirpapΑction και τον Δήμο Ιητών και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites.

Οι εγγραφές για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στην Ιο με εκλεκτούς καλεσμένους του Δημήτρη Παπανικολάου τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Κώστα Τσαρτσαρή, Μιχάλη Κακιούζη, Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Νίκο Παππά συνεχίζονται.

Χορηγός επικοινωνίας  το Eurohoops.net

Το μεγαλύτερο διεθνές μπασκετικό site στην Ευρώπη, Eurohoops.net ανέλαβε χορηγός επικοινωνίας του Ios3on3 που θα διεξαχθεί στην Ιο στις 7-9 Ιουλίου με τη συμμετοχή κορυφαίων παικτών όπως οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Τσαρτσαρής, Κακιούζης, Παππάς, Σχορτσανίτης που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Το Eurohoops.net, ιδρύθηκε το 2012 και δημοσιεύει σε καθημερινή βάση νέα της Ευρωλίγκας σε 6 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Τουρκικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ρωσικά) προσφέροντας ποιοτικό περιεχόμενο σε όλους τους Fans παγκοσμίως.

Στην μικρή περίοδο ύπαρξής του, το Eurohoops έχει καταφέρει γρήγορα να γίνει σημείο αναφοράς στο διεθνές μπάσκετ, τόσο για τους Fans, όσο και για τα Media, όταν ψάχνουν για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και άρθρα για όλες τις μπασκετικές διοργανώσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά το κορυφαίο σε επισκεψιμότητα μπασκετικό website στην Ευρώπη παρουσιάζοντας αποκλειστικές ειδήσεις, άρθρα γνώμης, blogs διάσημων αθλητών, trademarks άρθρα, video και στατιστικά.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares