×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 13:11

Δύο ματς «φωτιά» στη Τήνο

Δύο σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια θα γίνουν σήμερα και αύριο για τις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων στο κλειστό της Τήνου.

Συγκεκριμένα για τους παίδες θα αναμετρηθούν ο Περιστεριώνας με τον Α.Ο Μυκόνου την Κυριακή, 5 Μαρτίου και ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου.

Ο αγώνας έχει τη μορφή τελικού διότι όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα προκριθεί στην καλύτερη τετράδα της διοργάνωσης (Final Four).

Ο Αντώνης Βιδάλης δεν θα υπολογίζει για την αναμέτρηση τον Περικλή Βοϊνά καθώς υπέστη κάταγμα στην τελευταία αναμέτρηση του Συλλόγου και θα απουσιάζει για ένα μήνα. Μια απουσία ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα που καλείται να καλύψει αυτό το κενό χωρίς να έχει παράπλευρες απώλειες.

Στο άλλο παιχνίδι του διημέρου, οι κορασίδες του Περιστεριώνα θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, την ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης. Πρόκειται για ένα ντέρμπι όπου ο πρώτος (Ερμούπολη) θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τον δεύτερο (Περιστεριώνα), ενώ από την πλευρά του ο δεύτερος θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την θέση στην δυάδα  που συνεπάγεται με Final Four.

Είναι λοιπόν δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπου ο κόσμος αναμένεται για ακόμη μία φορά να δώσει το βροντερό παρόν στο κλειστό της Τήνου.

Με πληροφορίες από το tinostoday.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares