Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 16:57

«FORZA» Περιστεριώνα...

Ένα όμορφο αφιέρωμα του Βαγγέλη Ζαλώνη (tinostoday.gr) στην ομάδα Μπάσκετ του νησιού της Τήνου...

Ο Περιστεριώνας έχει ανέβει επίπεδο στο Κυκλαδίτικο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, τόσο αγωνιστικά όσο και λειτουργικά σαν ομάδα. Αυτό ωφέλησε σίγουρα η χρησιμοποίηση του Κλειστού Γυμναστηρίου από το Σωματείο. Μια έδρα που έχει γίνει στις αναμετρήσεις της Τηνιακής ομάδας ένας δυνατός σύμμαχος.
Η ομάδα μπάσκετ του νησιού αν και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Κλειστό, φουριόζα με την συμμετοχή της στο Final 4 και την ήττα από τον Πανναξιακό (α, παρεμπιπτόντως βλέπεται ότι η ομάδα της Νάξου είναι στην Γ’ εθνική με μια πολύ σοβαρή παρουσία), όμως η περσινή χρονιά δεν ήταν ανάλογη. Οι ήττες από Μύκονο και Ερμούπολη την ανάγκασαν να μείνει μακριά από την Σαντορινή και το περσινό Final 4.

Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά η ομάδα έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και καλείτε να αποδείξει την ανωτερότητα της σε πολλά θέματα. Ο προπονητής Αντώνης Βιδάλης, στον χειμώνα που μας έρχεται θα έχει στην διάθεση του και «νέα αποκτήματα» αρχής γενομένης από τον Κώστα Οικονομίδη ένα point guard που έβαλε στην μηχανή του ο Περιστεριώνας, με εμπειρίες από Α2. Ενώ στην ομάδα επέστρεψαν ο Γιάννης Παγανής (γύρισε από τις σπουδές του) και ο Νίκος Βελαλόπουλος (απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους). Απουσίες υπάρχουν και φέτος και είναι αυτή του Σίμου Αλβέρτη που θα εκτός λόγω σπουδών.

Ροστερ για πολλά γούστα

Η ομάδα φέτος όπως είπαμε θα έχει ένα ρόστερ που θα δημιουργεί ευχάριστους πονοκεφάλους στον κόουτς Βιδάλη. Ο κορμός έμεινε ο ίδιος με τους (Σιδερή, Δελλατόλα, Ξενόπουλο Γ, Ξενόπουλος Α., Διακογιάννη, Τσακίρη, Σιώτη, Ρουγγέρη, Σουράνη, Τσικούρα (και πιθανότατες άλλες προσθήκες) μαζί με τα νέα παιδιά θα απαρτίζουν μια ομάδα με περισσότερο βάθος και πλουραλισμό στο επιθετικό κομμάτι.

Ο ρυθμός το μεγαλύτερο ζήτημα

Ο ρυθμός θα αποτελέσει σίγουρα το μεγαλύτερο ερωτηματικό και για την φετινή σεζόν. Η ομάδα μπήκε στις προπονήσεις χθες Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, εκτός απροόπτου στις 19 Σεπτεμβρίου θα γίνουν γνωστές οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα υπάρχουν την νέα σεζόν. Αν, τα παιχνίδια είναι σε κοντινές ημερομηνίες ο ρυθμός και το μομέντουμ που θα έχει η ομάδα θα κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα και ανάλογα με την εμφάνιση της θα πάρει τα μέγιστα από τις αναμετρήσεις.

Τέλος, να κλείσουμε με μια επισήμανση, φέτος ο Περιστεριώνας έχει πιο πολύ ανάγκη τους φιλάθλους του από κάθε άλλη χρονιά. Θα είναι μια σεζόν δύσκολη για την ομάδα με ταξίδια και πολλές σκληρές αναμετρήσεις. Η ομάδα σας θέλει δίπλα της ακόμα και εκτός Τήνου. Το είχαμε γράψει και πέρυσι, δεν αργούν οι μεγάλες συγκινήσεις. 

Καλή επιτυχία Περιστεριώνα!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares