Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 11:24

Τουρνουά με στόχο το παιχνίδι και την εκπαίδευση

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ για τα τμήματα υποδομών την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στο κλειστό της Νάξου "Δημήτρης Περιστεράκης".

Είναι μία προσπάθεια που πραγματοποιείτε για πρώτη φορά με στόχο το συνδυασμό παιχνιδιού και εκπαίδευσης αλλά και την ανταλλαγή εμπειριών καθότι θα συγκεντρωθούν στη Νάξο παιδιά (έως 14 ετών) από Πάρο και Αντίπαρο.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν τα τμήματα υποδομών των συλλόγων  Πανναξιακος ΑΟΝ, ΑΠΑΣ "Τα φανάρια", ΑΟ Πάρου, και ομάδα παιδιών από την Αντίπαρο. Μάλιστα, για τα παιδιά της Αντιπάρου είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία από τη στιγμή που αφήνουν το νησί τους και έρχονται αντιμέτωποι με αθλητές (Πανναξιακού και ΑΠΑΣ) που έχουν περισσότερες εμπειρίες κυρίως αγωνιζόμενοι σε κλειστό γυμναστήριο.  

Η διεξαγωγή του τουρνουά υποδομών θα γίνει σε τέσσερις αγώνες όπου όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν με όλες τις ομάδες σε μία μορφή μίνι πρωταθλήματος και η νικήτρια ομάδα θα λάβει σχετικό αναμνηστικό βραβείο όπως και όλα τα παιδιά των ομάδων θα τιμηθούν με σχετικό δίπλωμα ως ανάμνηση της εμπειρίας τους. 

AFISA TOYRNOYA

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το πρόγραμμα του Final Four Final-4 στη Mykoleague!‏ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares