Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 23:11

Ο Τηνιακός Φίλαθλος είναι «όλα τα λεφτά»

Χθες, ολοκληρώθηκε άλλο ένα Final Four στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Δεν θα ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης αυτό το κάναμε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας. Αυτή τη φορά θα δώσουμε λίγο βάρος στον παράγοντα «Τηνιακός Φίλαθλος», που έδωσε δυναμικών «παρών» και σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Την περσινή σαιζόν όταν πήγε ο Περιστεριώνας Τήνου στο Κλειστό και έδινε τις πρώτες του αναμετρήσεις, βλέπαμε σιγά – σιγά ότι αγώνα με αγώνα όλο και περισσότερος κόσμος έρχονταν στο γήπεδο με αποκορύφωμα την διεξαγωγή του Final Four των ανδρών των περασμένο Μάιο. Στην αναμέτρηση της Τηνιακής ομάδας με τον Πανναξιακό το γήπεδο ήταν κάτι παραπάνω από ασφυχτικά γεμάτο.
Όταν το πρωτοαντικρίσαμε αυτό φέρναμε διάφορες αφορμές στο μυαλό μας για το λόγο που ερχόταν ο Τηνιακός φίλαθλος κόσμος στο γήπεδο. Ε, είναι τα πρώτα παιχνίδια και ήρθαν να δουν το Γήπεδο ήταν μια από τις «καφενειακές» ατάκες που λεγόντουσαν μεταξύ των Τηνιακών.
Κι όμως, δεν ήταν έτσι. Στα φετινά παιχνίδια του Περιστεριώνα ο κόσμος είναι πάντα στο γήπεδο από την πιο αδύναμη μέχρι και την πιο δυνατή ομάδα από τον πιο κρίσιμο αγώνα μέχρι και τον πιο αδιάφορο. Το Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου έχει γίνει μια από τις πιο καυτές έδρες των Κυκλάδων (αν όχι η πιο καυτή).
Στα τελευταία δύο Final Four που διεξήχθησαν στο νησί (παίδων και κορασίδων), ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και να τραγουδάει για τον Περιστεριώνα Τήνου. Δεν είναι τυχαίο που όταν αγωνιζόταν τα τμήματα του Περιστεριώνα κατά την διάρκεια των διοργανώσεων το γήπεδο ήταν συνέχεια στο «πόδι».
Ο κόσμος της Τήνου έχει γίνει πλέον ο σταθερός σύμμαχος της μπασκετικής ομάδας του νησιού. Είναι η δύναμη του Περιστεριώνα. Το μπάσκετ κέρδισε τον Τηνιακό Φίλαθλο, αλλά όμως ένα είναι το σίγουρο.«Ο κόσμος της Τήνου είναι όλα τα λεφτά».

Βίντεο: Παναγιώτης Μπουζαλάκος



Πηγή: tinostoday.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares