Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 23:53

Σαρανταρίζει το PABL 2015-16 !!! (Βαθμολογία και Πρόγραμμα)

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 22/11/2015 το PABL και φτάνει αισίως τους 40 πριν μας επισκεφτεί για τα καλά ο χειμώνας...!!! 


Στο ντέρμπι της πρώτης τετράδας οι γMARS υποδέχονται τη μοναδική αήττητη μέχρι στιγμής ομάδα, αυτήν της DRINK TEAM και με νίκη θα βάλουν φωτιά στην κορυφή, στην οποία θα βρεθεί - έστω προσωρινά - όποια από τις δύο ομάδες αναδειχθεί νικήτρια!!! Για τους φιλοξενούμενους αυτό είναι το πρώτο από τα τρία ντέρμπι κορυφής, αφού στο πρόγραμμά τους ακολουθούν οι αγώνες με τους δύο πρωτοπόρους, OKLAΧΩΜΑ THUNDER και ANTIPAROS BC, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και τους ανεβασμένους ΠΡΟΦΗΤΕΣ! Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι έχουν φαινομενικά πιο εύκολο πρόγραμμα μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου, αφού θα τεθούν αντιμέτωποι με τους ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΥΣ και τη 3V, η οποία όμως αν και νεοσύστατη έχει δείξει από νωρίς τα δόντια της...

Στο δεύτερο αγώνα της ημέρας, η 3V θέλει να κάνει για πρώτη φορά στη σεζόν δεύτερη σερί νίκη και να επιβεβαιώσει έτσι το ότι στοχεύει στην εξάδα, αφού εκτός του αγώνα με τη γMARS, o σημερινός και οι άλλοι δύο που υπολείπονται, είναι με ομάδες με χειρότερο ρεκόρ από την ίδια. Στον αντίποδα οι Αντιπαριώτες έχουν ξεχάσει τη γεύση της νίκης από το διπλό της πρεμιέρας, στο ίδιο γήπεδο πριν περίπου ενάμιση μήνα. Μαχητικοί όμως όπως σε κάθε αγώνα, αναμένεται να τον διεκδικήσουν μέχρι το τέλος, για να εμφανιστούν με καλύτερη ψυχολογία στο τοπικό ντέρμπι με την ANTIPAROS BC και το ματς με τους ΠΡΟΦΗΤΕΣ που μένουν μέχρι την αυλαία του πρώτου γύρου.

 
Τη Δευτέρα στις 21:00 οι πρωτοπόροι μέχρι στιγμής OKLAΧΩΜΑ THUNDER φιλοξενούνται τυπικά στο ΕΠΑΛ από τους ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΥΣ, σε έναν must-win αγώνα, πριν τα ντέρμπι με ANTIPAROS BC και BULS.... Οι γηπεδούχοι, που μετρούν τρεις εβδομάδες από την παρθενική και μοναδική μέχρι στιγμής νίκη τους, αναμένεται να ευχαριστηθούν άλλο ένα παιχνίδι ασχέτως αποτελέσματος και όλοι γνωρίζουμε πως παραμονεύουν να κάνουν τη ζημιά μόλις εμφανιστούν πλήρεις και σε καλή μέρα!!!

Περιμένουμε όλους τους φίλους και τις φίλες κι αυτό το διήμερο στο ΕΠΑΛ για να απολαύσουν μπασκετικό θέαμα, να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των αθλητών και να γίνουν μέρος της γιορτής του PABL, με το χειροκρότημα, τα πειράγματα και το χαμόγελό τους!!!

20151121 batmologia

20151122 progr

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares