Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 11:47

Ενθουσιασμός και ικανοποίηση!

Στόχος επετεύχθη… τα παιδιά του ΑΟ Πάρου και του Πλοηγού Αντιπάροπυ χάρηκαν το Μπάσκετ σε μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η ανακοίνωση του Πλοηγού

Η αποτύπωση ενός πανέμορφου αθλητικού απογεύματος, με δυο λέξεις. Ο ενθουσιασμός και η λάμψη στα μάτια των παιδιών και του κόσμου, ήταν η ικανοποίηση όλων όσων εργαστήκαν για την διοργάνωσή του.

Το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε και της ευγενούς άμιλλας, κυριάρχησαν. Τα παιδιά και των δυο ομάδων υπέδειξαν ομαδικό χαρακτήρα και αθλητική συμπεριφορά, δείχνοντας έτσι σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να μεγαλώνει ένα παιδί με αθλητική παιδία. Για την ιστορία οι Ακαδημίες του “Α.Ο. Πάρου” επικράτησαν των Ακαδημιών του “Πλοηγού Αντιπάρου ”,με 12-24 στα junior και 32-45 στoυς παμπαίδες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δυο προπονητές, τους εφόρους των δυο ομάδων, καθώς επίσης και στον διαιτητή Μάριο Κιουλάφα με τον βοηθό του Περικλή Τρυφωνόπουλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον Πέτρο Τριαντάφυλλο με τον “Φούρνο του Πιέρου” και τον Απόστολο Ζουμή με τον “ΑΒ Βασιλόπουλο”, για όλα τα καλά που προσέφεραν στα παιδιά. Καθώς επίσης στους Θεόδωρο Μπιζά-Κατερίνα Λασκαρίδου και στην επιχείρηση Antiparos Europecar, για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που παρείχαν στα παιδιά

Μέχρι την επόμενη αθλητική συνάντηση, ας θαυμάσουμε τα παιδιά, μέσα από το φωτογραφικό υλικό του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του Πλοηγού Αντιπάρου

PLOHGOS MIKRA

AOP MIKROI

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares