Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 12:26

Πιο ντέρμπι… δε γίνεται…!!! [vid]

Πιο ντέρμπι… δε γίνεται…!!! Διά πυρός και σιδήρου οι ANORYMOUS B.C. στο σημερινό τελικό του PABL στο ΕΠΑΛ στις 21:00!!!

ANORYMOUS B.C. - ΝΗΡΕΑΣ: 60-58
(12-16, 30-30, 44-40, 51-51, ΠΑΡΑΤΑΣΗ 60-58)

Σε ένα παιχνίδι κάτι παραπάνω από αντάξιο των προσδοκιών του κοινού οι γηπεδούχοι Παρκιώτες έκαμψαν την αντίσταση των Ναουσαίων με το καλάθι του Σαρρή Νίκου (μοναδικό του στον αγώνα), 6’’ πριν τη λήξη της παράτασης!!!

Η περιφέρεια του Νηρέα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι με μπροστάρη το Σκιαδά Μ. και του χάρισε μία μικρή διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, η οποία χάθηκε μέχρι το ημίχρονο, αφού στη δεύτερη περίοδο ο Βαρριάς Δ βρήκε συμπαραστάτη στο σκοράρισμα το Μαυρομάτη Σπ. Στο τρίτο δεκάλεπτο και με τη βοήθεια του Δεκαβάλα, ο οποίος προσέφερε εκτός από πόντους και ανάσες, οι Anorymous B.C. πήραν ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο χάθηκε στην τελευταία περίοδο όταν ο Νηρέας σταμάτησε τον Βαρριά Δ και με καλάθι του Βλάχου Στ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, αφού νωρίτερα ο αρχηγός τον γηπεδούχων Γκουρογιάννης Ν είχε ευστοχήσει σε μία από τις δύο βολές που εκτέλεσε.

Δύσκολα τα πράγματα στην παράταση για το Νηρέα, αφού ο εκνευρισμός στον πάγκο έθεσε εκτός παιχνιδιού το Βλαχο Στ πριν την έναρξή της και η υπερπροσπάθεια του Μπαρμπαρήγου Πρ δεν ήταν αρκετή. Οι Anorymous B.C. έβαλαν τη μπάλα στη ρακέτα κι ευτύχησαν να καθαρίσουν το παιχνίδι με το εύστοχο σουτ του Σαρρή Ν από τα 5μέτρα κοντά στη baseline.

Δείτε εδώ... φώτος!

ANORYMOUSB.C.: ΧΑΝΙΩΤΗΣ Α, ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ Α 8, ΙΟΡΔΑΝΗΣ Π 1, ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ν,

ΜΑΥΡΗΣ ΕΥΑΓ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΣΠ 10, ΜΟΝΟΡΙ Κ, ΒΑΡΡΙΑΣ Δ 20, ΠΑΥΛΗΣ ΙΩΑΝ, ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν 10, ΣΑΡΡΗΣ Ν 2, ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ ΕΜ 4, ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ ΗΛ 5.

ΝΗΡΕΑΣ: ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΣ ΠΡ 14(2), ΚΟΥΝΗΣ Κ 3, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜ 3, ΒΛΑΧΟΣ ΣΤ 14(2), ΚΑΛΟΥΤΣΗΣ Β, ΣΚΙΑΔΑΣ Μ 11(1), ΓΑΒΑΛΑΣ Π 3, ΔΑΒΕΡΩΝΑΣ ΙΩΑΝ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ Ν 8, ΠΑΥΛΑΚΗΣ Ν 2, ΜΩΤΟΣ Φ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares