Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 08:03

Πρώτος αγώνας στην Αντίπαρο, τζάμπολ στην 3η

Γέμισε αφίσες το νησί της Αντιπάρου, το οποίο αυτήν την Κυριακή 23/11/2014 στις 18:00 θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά έναν αγώνα μπάσκετ! Ποδαρικό θα κάνουν οι ΛΑΘΡΟ του Λιμεναρχείου Πάρου, προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη επισημότητα στο γεγονός, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή για την τοπική κοινωνία!!!

 

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ VS ΛΑΘΡΟ: Η ομάδα της Αντιπάρου θέλει να συνδυάσει την Πρεμιέρα στο γήπεδό της με την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες, καθώς πιθανότατα θα εμφανιστεί πάνοπλη, για πρώτη φορά φέτος! Και οι ΛΑΘΡΟ θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο μετά τη νίκη της Πρεμιέρας έναντι των ΔΡΟΜΟΜΠΑΛΩΝ, όμως ο αντίπαλός τους αυτή τη φορά είναι αντικειμενικά πιο ισχυρός, οπότε θα δούμε πώς θα τα πάνε οι Λιμενικοί στα δύσκολα… ΚΥΡΙΑΚΗ 23/11, 18:00, ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ).

ΚΟΝΙΟΡΔΟΙ VS CHICAGO BULLS: Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αναζητούν οι δύο ομάδες… Οι ΚΟΝΙΟΡΔΟΙ εμφανίστηκαν πιο δυνατοί από πέρσι στο πρώτο τους παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ. Οι CHICAGO BULLS συνεχίζουν την «περιοδεία» τους, αφού εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εργασιών στη φυσική τους έδρα, το γήπεδο της Αλυκής, δίνουν όλα τα ματς εκτός! Μετά από δύο ήττες στον πόντο στα ντέρμπι με ANORYMOUS και DRINK TEAM η επικράτηση σε αυτό το ματς θεωρείται επιβεβλημένη… ΤΕΤΑΡΤΗ 26/11, 19:00, ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ.

DRINK TEAM VS ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΙ: Μετά την ήττα της Πρεμιέρας οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που ξεκίνησαν στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τους CHICAGOBULLS. Στον αντίποδα οι ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΙ ψάχνουντην πρώτη τους νίκη και με τη βελτιωμένη εικόνα που έχουν δείξει φέτος κανείς δεν μπορεί να ξέρει μήπως είναι αυτό το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο θα τα καταφέρουν. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/11, 21:00, ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ.

ΝΗΡΕΑΣ VS ANORYMOUS: Πολλοί περίμεναν πώς και πώς αυτό το ντέρμπι μεταξύ δύο πανίσχυρων ομάδων που έχουν ήδη κάνει το 2 στα 2! Όμως οι Ναουσαίοι ζήτησαν αναβολή κι έτσι ο αγώνας θα μετατεθεί σε επόμενη εβδομάδα!

Μπορείτε να ενημερώνεστε και να σχολιάζετε για το PABL καθώς και να βλέπετε φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες μέσω facebook στη σελίδα: www.facebook.com/PABLeague

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μπορείτε μέσω e-mail στο MpasketiKos@yahoo.gr .

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares