Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 14:46

PABL 2014-15: Η γιορτή ξεκινά… στο ΕΠΑΛ!!!

Το μεγαλύτερο Πρωτάθλημα των Κυκλάδων αρχίζει… Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο ΕΠΑΛ (ΠΑΡΟΙΚΙΑ) ο πρώτος από τους 80+ αγώνες, τους οποίου περιλαμβάνει το πρόγραμμα του PABL 2014 – 2015!!!

Στις 21:00 Νηρέας VS Ασυγκράτητοι: Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία του PABL, ο παραδοσιακά δυνατός Νηρέας, μία εκ των δύο ομάδων από τη Νάουσα, καθοδηγούμενος φέτος από τον Παντελή Γαβαλά, υποδέχεται τους Ασυγκρατήτους, την ομάδα – παρέα του Μανώλη Καβάλη, ο οποίος δεν ξέρουμε τι εκπλήξεις έχει να παρουσιάσει φέτος… Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 10/11/2014 στο γήπεδο του ΕΠΑΛ στην Παροικία, αφού κανένα εκ των γηπέδων της Νάουσας δεν θεωρήθηκε κατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες του PABL.

Η συνέχεια την Τετάρτη 12/11/2014 με δύο αγώνες στη Μάρπησσα.

Στις 18:00 Δρομόμπαλοι VS Λάθρο. Οι streetballers του Μιχάλη Κάπαρη αποτελούν την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα της Νάουσας, μια παρέα που αγαπά το μπάσκετ και έχει συνηθίσει να το διασκεδάζει στα ανοιχτά γηπεδάκια του χωριού! Δυστυχώς αναγκάζεται να «ξενιτευτεί», οπότε δήλωσε έδρα στη Μάρπησσα και θα παλέψει εκεί για να ξεκινήσει με το δεξί. Νέο όνομα για το Λιμεναρχείο Πάρου και μεταγραφές εκ των έσω! Ως «Λάθρο» φέτος κι αποτελούμενο σχεδόν αποκλειστικά από Λιμενικούς επιδιώκει να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια. Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο εντελώς διαφορετικά σύνολα!

Στις 20:00 Drink Team VS Αντιπάρος! Ίσως να αποτελεί το παιχνίδι της αγωνιστικής! Η πάντα δυνατή ομάδα της Μάρπησσας μετονομάστηκε σε Drink Team, προχώρησε σε προσθήκες (πιθανότατα δεν θα συμμετάσχουν όλες στην Πρεμιέρα) και διψά για την κατάκτηση του 1ου PABL, πάντα υπό τις οδηγίες του CoachΜουρογιάννη. Απέναντί της η πρωτοεμφανιζόμενη Αντίπαρος. Ο Θεοδόσης Ρούσσος μάζεψε όλους τους μπασκετόφιλους του νησιού, έκανε και προετοιμασία - με δύο φιλικά μάλιστα - κι όλοι στο νησί ελπίζουν πως θα έχουν μία αξιόλογη παρουσία. Σε αυτήν την προσπάθεια αναμένεται να βοηθήσει και το νέο γήπεδο στο νηπιαγωγείο της Αντιπάρου (ο πρώτος αγώνας εκεί θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3η αγωνιστική, πιθανότατα 23/11), το οποίο εκτιμάται πως θα είναι μία πολύ δυνατή και πάντα κατάμεστη έδρα!

Πέμπτη 13/11/2014 20:00 Γερολίγκα VS Chicago Bulls στο ΕΠΑΛ κλείνουν την 1η αγωνιστική!

tryfonopoulos-gkourogiannisΜια εικόνα χίλιες λέξεις… Οι δύο κύριοι τις φωτογραφίας χώρισαν τα «τσανάκια» τους μετά το περσινό εγχείρημα των φιναλίστ Ραμολιμέντων και η τύχη τους έφερε αντιμέτωπους στην Πρεμιέρα του PABL. Ο Νίκος Γκουρογιάννης (δεξιά) δημιούργησε τη Γερολίγκα με σύνθεση από γνωστές “overthirty” μπασκετικές φυσιογνωμίες της Παροικιάς και κάποιες προσθήκες ενεργών αθλητών του ΑΟΠ που προσδίδουν άλλη δυναμική στην ομάδα και υποδέχεται τον Δημήτρη Τρυφωνόπουλο (αριστερά) ο οποίος ξεκίνησε ένα διαφορετικό εγχείρημα… Με ονομασία Chicago Bulls και με σύνθεση που αγγίζει σε μέσο όρο τα σαράντα επέλεξε ως έδρα την Αλυκή, έκανε ενέργειες να βελτιώσει το γήπεδο εκεί και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία δυνατή έδρα που θα μαζεύει τη νεολαία των γύρω χωριών ώστε να έρθει πιο κοντά στο άθλημα. Εγώ από την πλευρά μου του εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτήν την προσπάθεια, ασχέτως αποτελεσμάτων στους αγώνες!

Μπορείτε να ενημερώνεστε και να σχολιάζετε για το PABL και μέσω facebookστη σελίδα: www.facebook.com/PABLeague, όπου θα βρείτε και φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μπορείτε μέσω e-mailστο MpasketiKos@yahoo.gr .

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares