Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 08:31

Επιτυχημένη πρεμιέρα και ραντεβού στις 20 Οκτωβρίου

Θετικές εντυπώσεις και ελπίδες για μία επιτυχημένη διοργάνωση άφησε η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων

για το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Πάρου - Αντιπάρου, καθώς υπήρξε μία αρκετά δημιουργική κουβέντα μεταξύ τους, στην οποία συμμετείχαν και οι δύο αξιολογημένοι διαιτητές του ΣΕΔΚΑΚ που διαμένουν μόνιμα στην Πάρο, Κοι Ισιγώνης Παναγιώτης και Κιουλάφας Μάριος, καθώς και η Κα Ηλέκτρα Φραντζή, η οποία πέρυσι διετέλεσε κριτής στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων. Τα επτά άτομα που φάνηκαν να έχουν σχεδόν έτοιμες τις συνθέσεις των ομάδων τους είναι τα εξής:

  • CoachΜουρογιάννης Βαγγέλης - Με την παραδοσιακή δύναμη, τη Μάρπησσα.
  • Τρυφωνόπουλος Δημήτρης - Θα κρατήσει μέρος των περυσινών φιναλίστ Ραμολιμέντων εμφανίζοντας σίγουρα και κάποιες προσθήκες έκπληξη.
  • Καβάλης Μανώλης - Προσπαθεί να ανασυγκροτήσει του περσινούς Ασυγκράτητους και κανείς δε γνωρίζει πού θα τοποθετηθεί ο πήχης αυτής της ομάδας…
  • Ρούσσος Μανώλης - Οι Κονιόρδοι του περυσινού πρωταθλήματος φαίνεται πως καθιερώνονται και αυτό είναι ευχάριστο!
  • Μονδρέας Νίκος - Θα προσπαθήσει να κατεβάσει πιο δυναμικό το Λιμενικό, με περισσότερες προσθήκες Πυροσβεστών, αλλά και επιπλέον πολίτες.
  • Γαβαλάς Παντελής - Επιστρέφει στη Νάουσα, μετά από ένα χρόνο, κρυφοκοιτάζοντας ξανά προς την κορυφή…
  • Ρούσσος Θεοδόσης - Καινούρια παρουσία στο Πρωτάθλημα και μάλιστα από την Αντίπαρο, με στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής έδρας κι όπου φτάσουν…

Ως βάση της συζήτησης χρησιμοποιήθηκε ένα προσχέδιο Προκήρυξης Πρωταθλήματος που προετοίμασε και παρουσίασε ο Κος Κιουλάφας και κατόπιν ανταλλαγής απόψεων και ψηφοφορίας μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων οδήγησε στις εξής αποφάσεις:

  1. Ορίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών η Δευτέρα 20/10/2014, κατά την οποία θα τελεστεί και η κλήρωση για το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος σε νέα συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων με στόχο την έναρξη του Πρωταθλήματος έως 01/11/2014. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Κιουλάφα Μάριο μέσω e-mail: mkioul@yahoo.gr
  1. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή μίας ομάδας είναι η προσκόμιση, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, των απαραίτητων εγγράφων για κατ’ ελάχιστον δώδεκα (12) αθλητές, με ανώτατο όριο τους δεκαέξι (16) ενήλικες αθλητές (δύναται να υπερβεί αυτόν τον αριθμό με εφήβους ή παίδες).
  1. Κάθε ομάδα δικαιούται να έχει στη σύνθεσή της έως τρεις (03) ενεργούς ενήλικες αθλητές. Ως ενεργός χαρακτηρίζεται ένας αθλητής, ο οποίος έχει δελτίο εν ισχύ σε κάποιο σύλλογο καλαθοσφαίρισης, ασχέτως κατηγορίας, εφόσον συμμετάσχει εντός της περιόδου 2014-2015 σε αγώνα Τοπικού ή Εθνικού Πρωταθλήματος με αυτόν.
  1. Κατά την συγκέντρωση της 20/10/2014 θα επικυρωθεί η τελική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Πάρου – Αντιπάρου μετά από διεξαγωγή ψηφοφορίας για επιμέρους ζητήματα όπως:
  1. Την εκλογή μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος (ένα μέλος) και της Πειθαρχικής Επιτροπής (τρία μέλη) εκ των εκπροσώπων των ομάδων.
  2. Αν θα χρησιμοποιηθούν επιπλέον γήπεδα ως έδρες, εκτός από αυτά της Μάρπησσας, της Παροικίας (ΕΠΑΛ) και της Αντιπάρου, π.χ.: Αλυκής, Νάουσας.
  3. Καθορισμός ημερών και ωρών διεξαγωγής αγώνων ανά έδρα.
  4. Οποιοδήποτε άλλο ζήτημα τεθεί προς συζήτηση από τους εκπροσώπους των ομάδων, τους διαιτητές ή τους κριτές.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και μερικοί ακόμα φίλοι του Μπάσκετ που δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τελικά επιπλέον ομάδες ή θα απορροφηθούν από κάποιες εκ των προαναφερθέντων. Άγνωστο επίσης παραμένει το τι θα πράξει ο ΑΟΠ του Coach Καζακίδη, αφού ο περιορισμός που τέθηκε στον αριθμό των ενεργών αθλητών που επιτρέπεται να συμμετέχουν σε κάθε ομάδα, δεν του επιτρέπει να κατεβάσει πλήρες το αντρικό τμήμα του συλλόγου. Οι πλειοψηφία των εκπροσώπων των υπόλοιπων ομάδων φάνηκε να επιθυμεί τη συμμετοχή του ΑΟΠ ως παιδικό-εφηβικό συν κάποιους από του ενηλίκους, με τους υπολοίπους ενήλικες αθλητές του να ενσωματώνονται σε άλλες ομάδες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares