Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 10:02

Από το limani cafe σαλπάρει το πρωτάθλημα Πάρου – Αντιπάρου!!!

Μετά την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων για το περυσινό – επιτυχημένο - Τοπικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Πάρου, οι συζητήσεις και οι «ζυμώσεις» που ξεκίνησαν κατά την περυσινή περίοδο δείχνουν να αποδίδουν καρπούς…

Η πρώτη συγκέντρωση των εκπροσώπων όσων ομάδων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα της νέας περιόδου, 2014 – 2015, έχει ήδη προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα, 06/10/2014 στις 21:00 στο LIMINI Cafe, στο Λιμάνι της Παροικίας.

Η φετινή χρονιά μας δίνει ελπίδες για μια ακόμα πιο οργανωμένη προσπάθεια! Ο στόχος είναι η πραγματοποίηση ενός Πρωταθλήματος δύο γύρων… το οποίο θα διεξαχθεί σε τρία διαφορετικά γήπεδα – έδρες!!! Εκτός της παραδοσιακής μπασκετικής έδρας της Πάρου στη Μάρπησσα, πλέον είναι διαθέσιμο το γήπεδο της Παροικίας στο ΕΠΑΛ, ενώ και στην Αντίπαρο οι διαστάσεις του ανοιχτού γηπέδου στο Δημοτικό σχολείο εναρμονίστηκαν με τους νεότερους κανονισμούς και είναι πλέον έτοιμο να φιλοξενήσει τη νεοσύστατη ομάδα του νησιού, προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στο φετινό Πρωτάθλημα!!!

Στην εναρκτήρια αυτή συνάντηση οι εκπρόσωποι των ομάδων καλούνται να προσκομίσουν τις ιδέες του, υπό μορφή συγκεκριμένων προτάσεων… ώστε να γίνουν κοινά αποδεκτές τροποποιήσεις στο ήδη έτοιμο προσχέδιο της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος και να συγκεκριμενοποιηθούν οι καταληκτικές ημερομηνίες δήλωσης συμμετοχών και η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος….!!!

Το www.sportcyclades.gr καθώς βεβαίως και ο υπογράφων θα είμαστε όλη τη χρονιά ενεργά δίπλα στο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Πάρου – Αντιπάρου και πιστεύουμε ότι η φετινή χρονιά επιφυλάσσει μόνο θετικές εκπλήξεις για όλους όσους θα συμμετάσχουν…!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares