×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 10:25

Σύρος: Φιλικό με τιμές στον Παναγιώτη Γιαννάκη

Το Σάββατο 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, ένας ακόμη σπουδαίος φιλικός αγώνας, μεταξύ του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου και των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας. Ο αγώνα είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20:00μ.μ. το απόγευμα.

panagiotis-giannakis-olympiacosΚατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα θα τιμηθεί από τον Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο Β', ένας αθλητής ο οποίος έχει προσφέρει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ομάδες που αγωνίσθηκε (Άρη Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκό). Πρόκειται για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του, τον φιλανθρωπικό αγώνα.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου έχει μόλις ένα χρόνο ζωής, αφού ιδρύθηκε το 2013, όμως μετρά στο ενεργητικού μεγάλες και σπουδαίες εκδηλώσεις.

Στη Σύρο για τον φιλανθρωπικό αγώνα θα παραβρεθούν αθλητές που τίμησαν τα γαλανόλευκα χρώματα, αλλά και προσέφεραν πολλά στον χώρο του αθλητισμού. Στα χρόνια της ενεργούς δράσης τους ήταν οι καλύτεροι αθλητές στις θέσεις που αγωνίσθηκαν, αλλά και υπήρξαν πρότυπα στους νέους, με το ήθος και την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Όσον αφορά στους συγκεκριμένους αγώνες των παλαιμάχων, προσφέρεται βοήθεια στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, καθώς η εποχή μας το επιβάλει, αφού αρκετοί είναι πλέον οι πολίτες που έχουν ανάγκη. Η Σύρος είναι ευαισθητοποιημένη και σε τέτοιες εκδηλώσεις δίνει το παρών όπως το έχει κάνει και στο παρελθόν. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το κατάμεστο κλειστό γήπεδο στον περσινό φιλανθρωπικό αγώνα.

Οι διοργανωτές πιστεύουν ότι και φέτος ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά του και θα γεμίσει την αίθουσα του κλειστού, ώστε να τιμήσει τους μεγάλους αυτούς αθλητές, αλλά και να βάλει κι ένα λιθαράκι στην προσπάθεια ενίσχυσης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας Σύρου και στην Παροχή Κατ' Οίκων Νοσηλείας Σύρου.

Υποψήφιοι για να βρεθούν στη Σύρο είναι οι εξής αθλητές:Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιώργος Σιγάλας, Νάσος Γαλακτερός, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Γιαννούλης, Άγγελος Κορωνιός, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Νίκος Οικονόμου, Γιώργος Λιμνιάτης, Γιώργος Καράγκουτης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Χρήστος Τσέκος, Τζανής Σταυρακόπουλος, Δήμος Ντικούδης και Γιώργος Καλαϊτζής.

Τέλος, από την πλευρά του το μέλος των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου, Λούης Γαδ, μίλησε για τον φιλανθρωπικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουνίου στις 20:00μ.μ. το απόγευμα.

“Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλος γεγονός, θα έρθουν στη Σύρο όλα τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος. Ο περσινός πρώτος φιλανθρωπικός αγώνας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού τα έσοδα ήταν ικανοποιητικά και δόθηκαν όπου είχε προγραμματιστεί. Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου μετρά μόλις ένα έτος ζωής και σκοπός μας είναι να διασκεδάζουμε παίζοντας μπάσκετ και να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο με όποιον τρόπο μπορούμε. Εύχομαι ο κόσμος της Σύρου να αγκαλιάσει κι αυτή την προσπάθεια να έρθει στο κλειστό, να χειροκροτήσει από κοντά του άσσους του παρελθόντος και να τιμήσουμε όλοι μαζί τον Παναγιώτη Γιαννάκη”.

Σταύρος Μαυράκης (Κοινή Γνώμη)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares