Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 10:26

Συγχαρητήριες επιστολές στα Φανάρια

Συγχαρητήριες επιστολές προς τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια εξέδωσαν φορείς και ομάδες.

Εδώ θα προστίθενται τυχών νέες επιστολές.

Απεραθίτικος Σύλλογος

ap-sil-six

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ

SYGX SE FANARIA

ΔΑΠΠΟΣ

Η Διοίκηση του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης θέλει να δώσει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο Final 4 του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, που διεξήχθη την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

 

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα ΑΠΑΣ τα Φανάρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στη συνέχεια, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

 

Άξιοι επαίνου είναι ακόμα όλοι οι αθλητές και τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση, ενώ αξίζει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο τόσο στους φιλάθλους του Πανιωνίου, όσο και σ’ εκείνους της ομάδας της Νάξου για την κόσμια παρουσία τους στις εξέδρες. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την σχολή χορού «Escueladebaile» της κ. Πατσιλινάκου Κέλλυ, που με τα χορευτικά έδωσαν ένα άλλο χρώμα στα διαλείμματα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

Ο Πρόεδρος

 

ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (Δημαρχος Νάξου κ μικρων Κυκλάδων)

Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ  την ομάδα του ΑΠΑΣ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο Μπάσκετ Ανδρών. Είναι μια ακόμα σημαντική στιγμή του Ναξιακού αθλητισμού, που απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως η περιοχή μας διακρίνεται για τους εξαιρετικούς αθλητές της, οι οποίοι με σθένος, κόπο, πείσμα, αλληλεγγύη και ομαδική προσπάθεια κατόρθωσαν να διακριθούν κατακτώντας το Πρωτάθλημα και να ανέβουν αγωνιστική κατηγορία.

Η σπουδαία αυτή διάκριση μάς γεμίζει αισιοδοξία και αποδεικνύει ότι, παρά τους όποιους σκοπέλους, μπορούμε να θέτουμε και να επιτυγχάνουμε δύσκολους στόχους.

Εύχομαι, η επιτυχία αυτή να λειτουργήσει ως κίνητρο για τα νέα παιδιά του Δήμου μας, ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, που, εκτός από τρόπος ζωής, είναι ο θρίαμβος του ομαδικού πνεύματος, της κατανόησης και της φιλίας.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παραμένει στο πλευρό του ΑΠΑΣ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» και στηρίζει την προσπάθεια όλων των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες. Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στα αθλητικά σωματεία, στηρίζοντας το δικαίωμα στον αθλητισμό ως καθολικό δικαίωμα και ανάγκη όλων των νέων.

 Στους αθλητές, στους προπονητές, στα μέλη της διοίκησης και σε όσους βοήθησαν έμπρακτα τον ΑΠΑΣ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» εύχομαι θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., συγχαίρουν τον Απεραθίτικο Αθλητικό Σύλλογο Νάξου "Τα Φανάρια" για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων Καλαθοσφαίρισης.    

Οι επιτυχίες των ομάδων της Νάξου σε όλα τα αθλήματα, αποτελούν δείγμα της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από τα αθλητικά σωματεία του τόπου μας.

Ο υγιής ανταγωνισμός που έχει αναπτυχθεί, τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στις δύο ομάδες καλαθοσφαίρισης του νησιού μας, έχει ως αποτέλεσμα την κυριαρχία τους σε επίπεδο Κυκλάδων. Ευχόμαστε και θα επιδιώξουμε, ώστε η προσπάθεια αυτή, να οδηγήσει την καλαθοσφαίριση της Νάξου σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και στη συμμετοχή της σε ανώτερες Εθνικές Κατηγορίες.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στην Τεχνική Ηγεσία, στους Αθλητές , αλλά και στους Φιλάθλους του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ για την λαμπρή τους αυτή πορεία στο Final Four στη Σαντορίνη. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και να έχουν ανάλογη συνέχεια.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                                            ΔΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares