Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 15:38

Στην μάχη με φόντο την κούπα

Χωρίς τη συμμετοχή του Πανναξιακού ΑΟΝ ξεκινά σήμερα στη Σαντορίνη το F4 Ανδρών – Πρώτο φαβορί τα Φανάρια και ακολουθεί ο Πανιώνιος στα προγνωστικά των προπονητών – Άψογα όλα διοργανωμένα από τον Πανιώνιο Χωρίς τη συμμετοχή του Πανναξιακού ΑΟΝ ξεκινά σήμερα στη Σαντορίνη το F4 Ανδρών – Πρώτο φαβορί τα Φανάρια και ακολουθεί ο Πανιώνιος στα προγνωστικά των προπονητών – Άψογα όλα διοργανωμένα από τον Πανιώνιο

Η κορυφαία όλων των μπασκετικών διοργανώσεων στις Κυκλάδες ξεκινά σήμερα στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ στη Σαντορίνη, όπου οι τέσσερις καλύτερες ομάδες Ανδρών του Νομού μας θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η Ερμούπολη και ο Άρης Σύρου από τον 1ο όμιλο, όπως και ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια και ο Πανιώνιος από τον 2ο, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή της σεζόν 2013-2014. Μεγάλος απόντας του finalFourο πολυνίκης και φετινός πρωταθλητής Πανναξιακός ΑΟΝ, που δεν εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Φαβορί

Σίγουρα το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος φαντάζει η ομάδα των Φαναριών, πράγμα που έχει δείξει με την μεταγραφική ενίσχυση που πραγματοποίησε και την πορεία της στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, όπου ήταν ασταμάτητα. Η ομάδα από την Απείρανθο ταξιδεύει στη Σαντορίνη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ θα υπάρξει και μερίδα οπαδών που θα ακολουθήσει την αποστολή. Ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Πρωτονοτάριος μιλώντας στην Κυκλαδική έχρησε φαβορί τον Πανιώνιο, ενώ έδωσε τα εύσημα στους διοργανωτές: «Έχει γίνει πολύ καλή προσπάθεια από το ΔΣ του Πανιωνίου. Αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση γιατί έχουν προσπαθήσει πολύ και πιστεύω ότι θα είναι από τα καλύτερα FinalFour που έχουν διοργανωθεί. Είναι κρίμα που θα λείπει ο Πανναξιακός από αυτή την γιορτή. Πιστεύω ότι οι 3 ομάδες (Πανιώνιος, ΑΠΑΣ και Πανναξιακός) είναι κρίμα που δεν θα συναντηθούν και αυτό είναι ένα μειονέκτημα που προκύπτει από τους ομίλους. Όσο αφορά τις Συριανές ομάδες δεν γνωρίζουμε και πολλά πράγματα. Έχω πληροφορίες ότι ο Άρης είναι καλύτερος από πέρυσι. Ξεκάθαρο φαβορί νομίζω ότι δεν υπάρχει… ίσως ο Πανιώνιος λόγω έδρας πιθανόν να έχει τον πρώτο λόγο, μιας και διαθέτει ταυτόχρονα μια καλή ομάδα. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, να ευχαριστηθούμε όλοι τα παιχνίδια. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και καλή δύναμη σε όσους προσπαθούν για να υπάρχει το μπάσκετ στις Κυκλάδες».

Εκπλήξεις

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, η ομάδα της Σαντορίνης πέρασε δικαιότατα στο finalfour, καθώς κατάφερε να κάνει μία εξαιρετική πορεία στην φάση των ομίλων. Φυσικά και ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την δυνατή έδρα που διαθέτει, ώστε να διεκδικήσει την κατάκτηση του 1ου πρωταθλήματος Ανδρών της ιστορίας του. Αυτά για τα αγωνιστικά… τώρα όσο αφορά τα οργανωτικά η διοίκηση των "Κυανέρυθρων" έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου τον τελευταίο μήνα, ώστε να διοργανωθεί ένα FinalFourπου σύμφωνα με πληροφορίες θα σηκώσει ψηλά τον πήχη για τους επόμενους διοργανωτές. Μάλιστα πηγές από το νησί αναφέρουν ότι στην τελική φάση θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις, τόσο για τις ομάδες, όσο και για όσους παρακολουθήσουν τους αγώνες. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου Βαλάνυης Βλαβιανός (πιστός εργάτης του Μπάσκετ) βλέπει την όλη διοργάνωση ως μία γιορτή: «Θα είναι μία γιορτή του Μπάσκετ. Θέλουμε και πιστεύουμε ότι θα είναι κάτι το ξεχωριστό, πράγμα που δουλεύουμε έναν μήνα για να το καταφέρουμε. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια και τον Δήμο Θήρας που στέκονται δίπλα μας και έχουν συμβάλει τα μέγιστα γι αυτήν τη διοργάνωση. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είναι από δύο παιχνίδια για τις τέσσερις ομάδες. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και να ευχαριστηθεί ο κόσμος, που νομίζω ότι θα γεμίσει το γήπεδο. Δίνω ένα προβάδισμα στα Φανάρια λόγω εμπειρίας, αλλά σε ένα finalfourόλα μπορούν να συμβούν.

Μάχη

Και πάμε στον 1ο όμιλο και στην Σύρο, ξεκινώντας από τον Άρη, ο οποίος μετά από χρόνια προχώρησε σε αλλαγή στο διοικητικό επίπεδο, με τον Λώρη Σαλάχα να αφήνει την θέση του στον προεδρικό θώκο στον Ανδρέα Βαρθαλύτη. Ο Άρης παρόλο που αντιμετωπίζει τους διοργανωτές στον ημιτελικό δεν φημίζετε ως η ομάδα που τα βάζει εύκολα κάτω και αναμένεται να παλέψει τους αγώνες μέχρι τέλους, πράγμα που υποστηρίζει και ο προπονητής της ομάδας κ. Μιχάλης Μανανάς: «Σίγουρα δεν θα πάμε για τουρισμό στην Σαντορίνη. Είμαστε μία ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες και μπαίνουμε στο γήπεδο για να ευχαριστηθούμε το Μπάσκετ. Ο Άρης θα πάει στη Σαντορίνη για να διεκδικήσει τη νίκη στα παιχνίδια που θα δώσει, άλλωστε αυτή θα πρέπει να είναι η φιλοσοφία της κάθε ομάδας, που εκτός της χαράς του παιχνιδιού θα πρέπει να στοχεύει και στη νίκη. Δίνω τον τίτλο του Φαβορί στα Φανάρια για την εμπειρία που διαθέτει ως ομάδα, καθώς και στον Πανιώνιο, που είναι γηπεδούχος. Από εκεί και πέρα σε έναν αγώνα όλα μπορούν να συμβούν».

Αποδυναμωμένη

Μπορεί η Ερμούπολη να κατέκτησε τα πάντα σε επίπεδο υποδομών, όμως θα ταξιδέψει λαβωμένη στο f4 Σαντορίνης. Η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου θα έχει την έλλειψη 5-6 βασικών παικτών, καθώς η ομάδα της είναι νεανική και υπάρχουν παιδιά που θα λείψουν λόγω πανελλαδικών εξετάσεων. Επίσης απώλεια για την ομάδα της Σύρου θα είναι και ο ψηλός που δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή. Ο προπονητής των επιτυχιών Ανδρέας Μαύρος τόνισε για την διοργάνωση: «Η ομάδα μας θα είναι αρκετά αποδυναμωμένη, καθώς θα μας λείπουν βασικοί παίκτες. Ουσιαστικά θα πάμε στο f4 με μικρούς για να χαρούμε τη συμμετοχή. Οι χρονικές συγκυρίες δεν μας επιτρέπουν να έχουμε πληρότητα. Νομίζω ότι το φετινό φαβορί είναι τα Φανάρια, καθώς διαθέτουν την ποιότητα και την εμπειρία, ενώ πολλές ελπίδες έχει και ο Πανιώνιος, που εκτός της καλής ομάδας που διαθέτει θα παίζει μέσα στην έδρα του και μπροστά στο κοινό του. Ας γίνει μία καλή διοργάνωση και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Το πρόγραμμα των αγώνων

ΗΜΕΡΟΜ.

ΟΜΑΔΕΣ

ΩΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

2/5/2014

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΟ   ΑΡΗΣ

19.00-21.00

21.00-23.00

FINAL FOUR

AΝΔΡΩΝ

ΔΑΠΠΟΣ

ΔΑΠΠΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ

3/5/2014

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

17.00-19.00

19.00-21.00

FINAL FOUR

AΝΔΡΩΝ

ΔΑΠΠΟΣ

ΔΑΠΠΟΣ

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φωτιά στα καλάθια Πανιώνιος και Φανάρια στον τελικό »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares