Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 21:53

Στο τελικό της Μήλου ο Αδάμαντας

Σε ένα παιχνίδι για γερά νευρά και γερά κορμιά η ομάδα του Αδαμαντα κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω κερδίζοντας τους Loosers στον 2ο ημιτελικό με σκορ 46-38.

Σε ένα παιχνίδι που η δύναμη έπαιξε σημαντικό ρόλο, οι Αδαμαντινοι είχαν μόνο πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο. Όλοι οι παίχτες των νικητών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο δείχνοντας μεγάλο πάθος να κυνηγήσουν κάθε ριμπάουντ κάθε διεκδικησημη μπάλα, παρότι η ομάδα τους ήταν πίσω στο σκορ μέχρι και την αρχή του 4ου δεκαλέπτου, βρήκαν το σθένος και τη δύναμη αλλά και ένα μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Ξυδου για να γυρίσουν το παιχνίδι. Δυο τρίποντα μαχαιριές και δυο κρίσιμα ριμπάουντ του powerforwardτου Αδαμαντα ήταν αυτά που έκριναν σε μεγάλο βαθμό τον νικητή της αναμέτρησης.

Οι Loosers έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι μέχρι και την έναρξη του τετάρτου δεκαλέπτου, σε αυτό το σημείο όμως έχασαν τη συγκέντρωση τους και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στην αντεπίθεση των Αδαμαντινων. Οι πιτσιρικάδες των Loosersδεν είχαν την εμπειρία να αντιμετωπίσουν τους ποιο έμπειρους αντίπαλους τους στα κρίσιμα σημεία, ενώ οι έμπειροι παίχτες της ομάδας κινηθήκαν σε ρηχά νερά .

Δεκαλεπτα: 7-13, 15-24, 25-28, 46-38

Αδαμαντας: Μπελιβανακης Π., Κατρης Π. 2, Κουρελης Κ. 13, Βελετας Κ., Χατζηιωαννιδης Σ. 3, Μωραιτης Δ. 4, Τσιριγωτακης Μ. 12, Ξυδους Η. 12(3), Αγγελικη Α.

Loosers: Χρονης Π. 10(1), Βηχος Κ., Λουκακης Π., Μαρινιτσης Τ., Βαμβουνης Δ. 4(1), Δαμης Μ. 7, Πριφτης Α. 6, Ζαγουρης Δ., Αλευρομαγειρος Ν. 1, Χατζηγιαννης Ν 8.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα οριστούν οι ημέρες και ώρες της διεξαγωγής του μικρού τελικού μεταξύ ΚΛΑΝΤΕΣΤΙΝΟ–LOOSERSκαθώς και ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων WARRIORS-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares