Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 22:24

Στον τελικό οι πολεμιστές της Μήλου!

Πρώτος ημιτελικός σήμερα για το τοπικό τουρνουά μπάσκετ Μήλου με τους Warriors να κερδίζουν με το εντυπωσιακό 105-37 τους Κλαντεστινο.

Οι περσινοί πρωταθλητές με τον εξαιρετικό Νίνο Ανδρέα σε τρελά κέφια δεν έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα των Κλαντεστινο να αμφισβητήσουν και έφτασαν σε μια εμφατική νίκη.

Ο αιθάλης Ζούλιας Μανώλης, ο Μάλλης Μανώλης αλλά και ο γίγαντας Λιβάνιος Μανώλης ακλούθησαν σε απόδοση τον Νίνο Ανδρέα.

Οι Κλαντεστινο μόνο στης αρχές του πρώτου δεκαλέπτου κατάφεραν να αντισταθούν με συνεχόμενα καλάθια του Καμακάρη Θοδωρή και Βαμβούνη Στέλιου, στη συνεχεία, οι περσινοί πρωταθλητές πάτησαν γκάζι και έφτασαν τη κατοστάρα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι πρωταθλητές με πρωταγωνιστές τους Τσαινη Δημήτρη, Νίνο Ανδρέα και Μάλλη Μανώλη πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους αρκετούς θεατές που βρεθήκαν στο γήπεδο της Μήλου.

Η ομάδα των Κλαντεστινο αξίζει συγχαρητηρίων, διότι με την πρώτη της συμμέτοχη στο τοπικό πρωτάθλημα, κατάφερε να δώσει το παρόν σε ημιτελικό, και έδωσε την ευκαιρία σε ανθρώπους που είχαν αρκετά χρονιά να ασχοληθούν με το αγαπημένο μας άθλημα, να επιστρέψουν και να σταθούν αρκετά καλά στο γήπεδο.

Δεκαλεπτα:23-11, 40-20, 69-31, 105-37

Warriors: Νίνος Ανδρεας 30(5), Μαλλης Μανωλης 20(2), Ζουλιας Μανωλης 25(1), Τσαινης Δημητρης 13(1), Λιβανιος Μανωλης 6, Ψαθας Κωστας 11(1).

Κλαντεστινο: Ψαθας Ηλιας, Βελετας Δημητρης 2, Μαθιοδακης Νικος 2, Καμακαρης Θοδωρης 7(1), Βαμβουνης Στελιος 18(1), Τσιριγωτακης Στελιος 8, Νινος Γιαννης, Νινος Γιωργος, Σταθοπουλος Γιαννης, Λουκακης Παναγιωτης.

Οι Warriors βρίσκονται στο μεγάλο τελικό και περιμένουν τον αντίπαλο τους ,που θα προκύψει από το δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθει την Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Μήλου, ανάμεσα σε Αδάμαντα και Loosers. Ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες που αναμένεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.

ΟΙ πρωταθλητές ελπίζουν να παρουσιαστούν με όσο το δυνατόν περισσότερους παίχτες στον τελικό, καθώς οι συνεχείς τραυματισμοί τους έχουν αποδεκατίσει.

Μετά τον τραυματισμό του Χλετσου ήρθε να προστεθεί και ο επιπόλαιος τραυματισμός του Μαρουδιτση Θ. ο όποιος δεν κατάφερε να δώσει το παρόν στην σημερινή αναμέτρηση.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares