Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 20:23

Η μεγάλη ευκαιρία για το μπάσκετ της Πάρου

Η αίσθηση που δημιούργησε η είδηση για την ανάληψη των τμημάτων υποδομής του ΑΟ ΠΑΡΟΥ από την μεγάλη δόξα του αθλήματος, τον Φάνη Χριστοδούλου, παραχωρεί την θέση της στην ελπίδα ότι τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για το άθλημα να αναπτυχθεί.

Το θέμα δεν είναι μόνο επικοινωνιακό.

Όταν ο ίδιος ο Φάνης, που μένει μόνιμα στο νησί, δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να κάνει προπονητική καριέρα, αλλά βλέποντας την δίψα των παιδιών και την θέληση τους να μάθουν αποφάσισε να ενεργοποιηθεί και να βοηθήσει, τότε οι ορίζοντες για να δημιουργηθεί μία κυψέλη στο νησί,είναι ανοικτοί.

Το καλό είναι ότι οι παράγοντες με πρώτο τον υπεύθυνο του τμήματος Αντώνης Λάμπρου, οι γονείς και η δημοτική αρχή, δείχνουν να έχουν αντιληφθεί πως η κίνηση αυτή επιβάλλεται να πλαισιωθεί με παράπλευρες δράσεις στήριξης.

Αυτό αποδεικνύεται από τις ταχύτατες ενέργειες για βελτίωση στο υπάρχον ανοικτό γήπεδο του ΕΠΑΛ. 

Το σημαντικότερο όμως θέμα που τώρα πρέπει να τρέξει, είναι το κλειστό γήπεδο.

Οι συγκυρίες δείχνουν ευνοϊκές, οι τοπικοί άρχοντες παίρνουν πρωτοβουλίες και ας μην γελιόμαστε η παρουσία του «Μπέμπη», αποτελεί από μόνη της το καλύτερο μέσο πίεσης για να τεκμηριωθεί η ανάγκη κατασκευής του.

Θα είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για το τμήμα μπάσκετ του Μαρπησσαϊκού, που για πολλά χρόνια διατηρεί αγωνιστικά τμήματα και ακαδημίες.

Ο Βαγγέλης Μουρογιάννης και η Μαρία Περαντινού θα ήταν άξιοι πρεσβευτές μας, στην εκστρατεία κατανόησης της αναγκαιότητας από τους αρμοδίους για το κλειστό γυμναστήριο της Πάρου.

Και βέβαια δεν είναι μόνο το μπάσκετ που θα ωφεληθεί, αλλά και όλα τα αθλήματα σάλας που θα αποκτήσουν το σπίτι τους.

alt

Ιδιαίτερα το βόλεϊ, όπου ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ με μπροστάρη τον αντιπρόεδρο του συλλόγου και έφορο του τμήματος Δημήτρη Σιφναίο, έχει ήδη δημιουργηθεί ένας πυρήνας κοριτσιών σε 3 ηλικιακά τμήματα, ο Νηρέας έχει αναθέσει στον Γιώργο Κυριαζή να ετοιμάσει τις δικές του ομάδες, ενώ στον Μαρπησσαϊκό η Άντα Καλογεράκη ηγείται της προσπάθειας για οργάνωση και δημιουργία νέων τμημάτων.

Όλοι τους, όλοι μας περιμένουμε το ευχάριστο μαντάτο, που θα απογειώσει τον αθλητισμό στο νησί μας και δεν είναι άλλο από την απόφαση για να αρχίσουν επιτέλους οι εργασίες για το κλειστό γυμναστήριο της Πάρου!

Δηλώσεις Φάνη Χριστοδούλου: «Είναι μια κοινή προσπάθεια για να αναπτύξουμε το μπάσκετ στο νησί. Η δουλειά η δικιά μου είναι να μάθω στα μικρά παιδιά της Πάρου τα μυστικά του αθλήματος, παρότι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες αφοί οι προπονήσεις θα γίνονται σε ανοιχτά γήπεδα. Πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα κάνει κάτι για να γίνει ένα κλειστό, όχι μόνο για να βοηθηθεί το άθλημα του μπάσκετ αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα.

Δεν επιδιώκω προπονητική καριέρα, η όρεξη και οι θέληση για μάθηση των παιδιών του νησιού με κάνει να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου και μακάρι να βγουν κάποια ταλέντα ακόμα και για μεγαλύτερες κατηγορίες από τις δικές μας εδώ στις Κυκλάδες.»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares