Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 21:20

Κατερίνα Μονογυιου στο 2Night Show: Πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία από το bullying που δέχτηκα (VIDEO)

Η Κατερίνα Μονογυιου βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη 11 Ιουνίου το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου 2Night Show μίλησε για όλα μέσα από την καρδιά της.

Ανέφερε για την ζωή της σαν νέα πολιτικός, για τα νησιά των Κυκλάδων και για τους εξαιρετικούς ανθρώπους που ζουν σε αυτά. Ανέφερε για τις δυσκολίες όλων των συνανθρώπων μας τις ημέρες της πανδημίας και τοποθετήθηκε ότι στόχος μας είναι η διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Μίλησε για το θέμα του bullying που δέχτηκε για τη δυσλεξία της και είπε σχετικά: " Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία από όλο αυτό που δέχτηκα".

Παρακάλεσε  τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να γίνει κοινωνός ενός μηνύματος στα παιδιά με δυσλεξία  ενόψει και των πανελλαδικών εξετάσεων, ότι υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανθρώπων που διέπρεψαν.

Για το μηδενικό εισόδημα που δήλωσε στο πόθεν έσχες, ανέφερε ότι το 2018 δεν εργάζονταν και ότι την βοήθησε η οικογένειά της. Για την προσωπική της ζωή τέλος ευχήθηκε να της χαρίσει ο Θεός ένα παιδί.

Κατηγορία LIFESTYLE

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares