Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 11:20

Μάκης Χριστοδουλόπουλος-Αλέκος Ζαζόπουλος: Ποια εκρηκτική λαϊκή ερμηνεύτρια θα είναι μαζί τους

Στην τελική ευθεία της λαμπερής τους πρεμιέρας στο Voice Αθηνών, στις 21 Μαρτίου, βρίσκονται ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και ο Αλέκος Ζαζόπουλος, παρουσιάζοντας την πιο ανατρεπτική πρόταση διασκέδασης, που θα ξεκινάει από νωρίς, γύρω στις 10, με καλό φαγητό και κρασί, ενώ το κέφι θα εκτοξεύεται στα ύψη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, Μάκης Χριστοδούλοπουλος, έχοντας στο πλευρό του τον εγγονό του Μάκη, αλλά και τη νέα γενιά του λαϊκού πενταγράμμου, που ακούει στο όνομα Αλέκος Ζαζόπουλος, μαζί με ένα επιτελείο ταλαντούχων μουσικών, που θα αποθεώσουν το λαϊκόδημοτικό τραγούδι, επέλεξαν να έχουν μαζί τους, μία σπουδαία τραγουδίστρια.

Η Εύα Μιλλή, είναι αυτή, που θα πλαισιώνει το σχήμα, υποσχόμενη να δίνει όλο της το μουσικό «είναι» on stage, κάτι που συνηθίζει να κάνει στις εμφανίσεις της. Από το Σαββάτο 21 Μαρτίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Αλέκος Ζαζόπουλος, η Εύα Μιλλή και ο Makis Χριστοδουλόπουλος, θα πρωταγωνιστούν στο hot spot διασκέδασης της Πέτρου Ράλλη, στον Ταύρο.

Κατηγορία LIFESTYLE

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares