Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 13:05

Τήνος: Παραιτήθηκαν όλα τα μέλη του συλλόγου από τις επιτροπές του δήμου

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου συνεδρίασαν έκτακτα τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 με τηλεδιάσκεψη (Πράξη 220η του Βιβλίου Πρακτικών Συνεδριάσεων Δ.Σ. Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου) και θέμα τη διαμαρτυρία για την απαξίωση του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου από το Δήμο Τήνου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου Άνδρου.

Μετά και τα τελευταία γεγονότα με το διωγμό του προέδρου και της γενικής γραμματέως

του Συλλόγου από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου της

Πέμπτης 11Ιουνίου 2020 και την απαγόρευση της κατάθεσης των θέσεων του Συλλόγου στο Δ.Σ. αυτού για το κλείσιμο της παραλιακής οδού, η απαξίωση του Συλλόγου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Οι θέσεις και οι απόψεις του Συλλόγου και των επαγγελματιών – μελών του που αφορούν στα πλείστα προβλήματα της τοπικής αγοράς, όπως η χρήση κοινοχρήστων χώρων, η οδός Ευαγγελιστρίας, το κλείσιμο της παραλιακής οδού, η στάση της Δημοτικής Αρχής υπέρ των πολυκαταστημάτων, τα αναπάντητα έγγραφα όπως και οι επανειλημμένες οχλήσεις για συνάντηση με το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για την κατάθεση των προβλημάτων της αγοράς της Τήνου και τυχόν λύσεών τους, «πέφτουν» επανειλημμένα στο κενό και απαξιώνονται.

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίζει :

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαξίωση του Συλλόγου και των επαγγελματιών του νησιού ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου αποχωρεί για τη θητεία αυτή:

1)    από την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Τήνου και

2)    από την Επιτροπή του Δήμου Τήνου για τα αιολικά πάρκα

 

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                             ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares