Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 23:53

Οδοιπορικό ΣΚΑΪ σε Νάξο-Μικρές Κυκλάδες, Ημέρα 3η: Η Νάξος ετοιμάζεται, προσέχει και αισιοδοξεί!

Με όμορφες εικόνες και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τη Νάξο γέμισε σήμερα τις οθόνες μας ο ΣΚΑΪ (ο οποίος, υπενθυμίζουμε, αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί οδοιπορικό στο νησί μας και στις Μικρές Κυκλάδες, ως προσκεκλημένος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου)! Σημειωτέον, ότι η σημερινή ήταν η τρίτη μέρα του οδοιπορικού του ΣΚΑΪ στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες.

Το κυριότερο θέμα των σημερινών ανταποκρίσεων και ρεπορτάζ του καναλιού ήταν οι ετοιμασίες των επαγγελματιών του τουρισμού του νησιού μας για την καλοκαιρινή σεζόν, με τα μηνύματα που έρχονται να είναι, αν μη τι άλλο, αισιόδοξα!

Αφού πρώτα μας είπαν καλημέρα από το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας…

…ο ΣΚΑΪ και η απεσταλμένη δημοσιογράφος του, Μαρία Αναστασοπούλου, βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Νάξου, από όπου και βγήκαν live. Τα νέα, πάντως, είναι καλά, καθώς, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού, το Νοσοκομείο της Νάξου είναι οργανωμένο και προετοιμασμένο για την περίπτωση που προκύψει κάποιο ύποπτο κρούσμα στο νησί, ενώ έχει καταρτιστεί και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στο... κακό αυτό σενάριο!

Αμέσως μετά, ο ΣΚΑΪ επέστρεψε στην Αγία Άννα και βγήκε liveαπό την παραλία, όπου και συνομίλησε με τον επιχειρηματία, Μιχάλη Καπρή, Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του καναλιού και σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Μιχάλη Καπρή, αν και γνωρίζουν τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν οι επαγγελματίες του τουρισμού στη Νάξο αισιοδοξούν, μετά και την πλήρη απελευθέρωση των δρομολογίων των πλοίων από και προς τα νησιά, ότι θα καταφέρουν να σώσουν τη σεζόν (κι ενώ ήδη δέχονται ολοένα και πιο πολλές κλήσεις για κρατήσεις!).

Ακολούθως, ο ΣΚΑΪ πήγε μια… βόλτα από το Τυροκομείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου! Αφού πρώτα πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του καναλιού, Ξενοφών Σκιντζής, μπήκε στο Τυροκομείο και έμαθε από πρώτο χέρι πώς παρασκευάζεται το σπουδαιότερο (και νοστιμότερο!) τυρί της Νάξου, που δεν είναι άλλο από τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της «Ένωσης»!

 

Η σημερινή μέρα του οδοιπορικού του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε με ρεπορτάζ (αλλά και liveσύνδεση από την Παραλία της Χώρας της Νάξου) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι επαγγελματίες του τουρισμού στη Νάξο προετοιμάζονται πυρετωδώς για το καλοκαίρι, τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχθούν τους τουρίστες με ασφάλεια και επιμένουν πως θα καταφέρουν να σώσουν τη σεζόν (παρά τις δυσκολίες)! Ήδη, μάλιστα, μετά και την άρση των μέτρων περιορισμού μετακινήσεων από και προς τα νησιά, η κίνηση προς την «Αξά» έχει αυξηθεί και αναμένονται περισσότερες κρατήσεις (ενώ το νησί μας… ξαναζωντανεύει σιγά σιγά!).

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares