Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 23:50

Νάξος, Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε. στο Mega Channel!

Liveσυνδέσεις και ρεπορτάζ από τη Νάξο περιελάμβανε η σημερινή ημέρα του οδοιπορικού του Megaστο νησί μας και στις Μικρές Κυκλάδες (όπου, θυμίζουμε, το κανάλι βρίσκεται ως προσκεκλημένο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου)!

Επίσης, στις οθόνες μας δεν βρέθηκαν μόνο οι αγωνίες των κατοίκων της Νάξου για την επόμενη μέρα στον τουρισμό και οι ομορφιές της «Αξάς» αλλά και… η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και η Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε. της «Ένωσης!»

Νωρίς το πρωί, η εκπομπή «MegaMagazino» συνδέθηκε liveμε ένα… πατατοχώραφο της Νάξου και στην κάμερα μίλησαν ο Πρόεδρος, Δημήτρης Καπούνης και ο Διευθυντής Παραγωγής της Ε.Α.Σ. Νάξου, Μιχάλης Βερνίκος. Οι δύο άνδρες τόνισαν τη σημασία του πρωτογενή τομέα για την οικονομία της Νάξου, ενώ αναφέρθηκαν και στη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και στην Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Δείτε το απόσπασμα:

Στο μεσημβρινό δελτίο του σταθμού, έγινε liveσύνδεση με τη Νάξο και αναφορά στο ότι οι επαγγελματίες του τουρισμού στο νησί μας, αφού έμαθαν χθες τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση, έχουν εντατικοποιήσει τις ετοιμασίες τους για το καλοκαίρι και, παράλληλα, αναμένουν τα οριστικά υγειονομικά πρωτόκολλα εν όψει της υποδοχής των τουριστών.

Δείτε το απόσπασμα:

Τέλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MegaChannelείχαμε και ρεπορτάζ και liveσύνδεση από τη Νάξο!

Όπως αναφέρθηκε, οι επιχειρηματίες της Νάξου εντείνουν τις προετοιμασίες τους για την καλοκαιρινή σεζόν, όμως θεωρούν «θολές» τις χθεσινές ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για τον κλάδο τους και έχουν ορισμένες ανησυχίες. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το στοίχημα για εκείνους είναι να κερδηθεί το χαμένο έδαφος και είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να τα καταφέρουν.

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Channel:

Δείτε το απόσπασμα με τη live σύνδεση από τη Νάξο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel:

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares