Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 12:03

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του 10ου Πανκυκλαδικού

Ο κύβος ερρίφθη από την πρόεδρο του Σύρος 2002 Άννα Κάμπαξη και το 10ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου άνοιξε και επίσημα την αυλαία του, με την παρουσίαση των ομάδων που πραγματοποιήθηκε χθες σε μία ζεστή εκδήλωση στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Η Σύρος λοιπόν γιορτάζει μεταξύ 19 και 22 Ιουνίου, όπου 741 παιδιά (ρεκόρ συμμετοχών) από 17 ομάδες και 450 γονείς θα κατακλύσουν την πρωτεύουσα και όλοι μαζί θα χαρούν στο 10ο επετειακού χαρακτήρα Πανκυκλαδικό Τουρνουά.

Την γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή που φέτος θέλει να περάσει το μήνυμα ''Σέντρα στην προσφορά... πάσα στην αλληλεγγύη'' τίμησαν με την παρουσία τους οΑντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης, ο Πρόεδρος τηςΑθλητικήςΕπιτροπής Δήμου Σύρου Ερμούπολης, το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων Χρήστος Καφτηράνης, πρόεδροι, μέλη, αθλητές και γονείς των σωματείων της Σύρου και για πρώτη φορά φέτος ο ΠΣΑΠ που θα είναι επίσημος υποστηρικτής του Πανκυκλαδικού που εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Πούλιο.

Μάλιστα απο τον κ. Πούλιο ανακοινώθηκε ότι όλα τα παιδιά θα παραλάβουν και θα φορέσουν ένα βραχιολάκι που θα αναγράφει το σύνθημα ''Βάλε τέρμα στην βία'', ενώ ο ΠΣΑΠ τις μέρες του τουρνουά θα φέρει κοντά στα παιδιά τους πρωταθλητές Ευρώπης Γιούρκα Σεϊταρίδη και Άγγελο Μπασινά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια μικρή αναδρομή στα προηγούμενα Πανκυκλαδικά μέσα από ένα βίντεο με πάνω από 200 φωτογραφίες. Ακολούθησαν οι ομιλίες και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος, όπου να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Κύθνου, η Άνω Μερά και ο Πανναξιακός λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά. Από την πλευρά της η διοργανώτρια αρχή πέρασε το δικό της μήνυμα για ένα Πανκυκλαδικό , που θα έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα για γονείς, προπονητές, παιδιά και δεν θα περιέχει ίχνος ανταγωνισμού.

Ραντεβού λοιπόν στις 19 Ιουνίου...

Εκ της διοργανώτριας αρχής και του διοργανωτή

DSC 0297DSC 0301DSC 0311DSC 0323DSC 0338DSC 0350DSC 0456DSC 0464

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares