Δημήτρης Θεοδώρου

Δημήτρης Θεοδώρου

Ένα σύντομο σχόλιο για το σημείο που βρίσκεται η Θύελλα Ραφήνας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου κατέθεσε στο Soccerlive ο Νίκος Μεσολόγγης.

Άλλη μία επιλογή θα έχει στη διάθεσή του ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στον Αήττητο Σπάτων για τη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 00:31

Συμφώνησε με Κάραβο ο Αίας Σαλαμίνας

Νέα συμφωνία πέτυχε ο Αίας Σαλαμίνας, καλύπτοντας άλλο ένα κενό από εκείνα που δημιουργήθηκαν με τις πρόσφατες αποχωρήσεις.

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 00:29

Ποικίλα συναισθήματα στον Αιολικό

Οι πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες από τις οποίες μπορεί να αξιολογήσει κανείς το παιχνίδι με τον Εθνικό, αλλά και τα σύνθετα συμπεράσματα στα οποία οδηγούν, έχουν δημιουργήσει και ποικίλα συναισθήματα στους κόλπους του Αιολικού.

Η ανάγκη για προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό είναι φανερή και στον Αίαντα Σαλαμίνας είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν, για να αυξήσουν τον βαθμό ανταγωνιστικότητας της ομάδας τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής στον 6ο όμιλο δεν ανέδειξε νικητή.

Αντιμέτωπος με δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών μέσα σε τέσσερις μέρες βρέθηκε ο Πανελευσινιακός, όμως αυτή τη φορά είχε τη λύση στον... πάγκο του!

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Αίαντα Σαλαμίνας, με τη διοίκηση του συλλόγου να πραγματοποιεί τη μία προσθήκη μετά την άλλη!

Μετά από δύο αλλεπάλληλες αναβολές στα παιχνίδια με την ΑΕ Ερμιονίδας και τον Άρη Σκάλας, ο Άγιος Ιερόθεος ετοιμάζεται για την επάνοδό του στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος μετά από απραξία ενός μήνα και... κάτι!

Η επιστροφή στη δράση και στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος έπειτα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Φωστήρα, ο οποίος επιβλήθηκε με άνεση του Χαραυγιακού (4-1).

Σελίδα 1 από 43

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35