Μανόλης Κατεινάς

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί φέτος σε τέσσερις ομίλους των δεκαοχτώ ομάδων.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Πέρυσι τέτοια εποχή ο σουηδός Γιόναταν Γιόχανσον, φορούσε φόρμα εργασίας, τραβούσε καλώδια, άλλαζε πρίζες και έστηνε ηλεκτρολογικούς πίνακες.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ανέκαθεν τα καλοκαίρια οι αθλητικές εφημερίδες στην Ελλάδα επικεντρώνονταν στις μεταγραφές. Κι επειδή το γκολ ήταν αυτό που πάντα πουλούσε περισσότερο, οι σέντερ φορ τους θερινούς αυτούς μήνες, είχαν και έχουν ακόμα φυσικά, την τιμητική τους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 17:26

Που συνεχίζει ο Κώστας Μανωλάς;

Ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανναξιακού και συνέχισε με επιτυχία την πορεία του σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ρόμα και Νάπολη, τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται με τα χρώματα της Αλ Σάρτζα. Ο Κώστας Μανωλάς μάλιστα είχε 26 συμμετοχές την περσινή χρονιά με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Απείρανθο της Νάξου, στην είσοδο του χωριού -όπως ανεβαίνεις από τη Χώρα του νησιού- λειτουργεί πλέον ένα ανοιχτό, σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 12:23

Χάρτινα γκολ (Μέρος 2ο)

Και συνεχίζω αυτό το μικρό αφιέρωμα στους ποδοσφαιρικούς χάρτινους ήρωες των παιδικών μας χρόνων ξεφυλλίζοντας τις εικονογραφημένες σελίδες του περιοδικού Ερίκ Καστέλ, του Raymond Reding και της Francoise Hugues.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 10:06

Χάρτινα γκολ (Μέρος 1ο)

Κάθε χρόνο, όταν μπαίνει το καλοκαίρι, με πιάνει μια σχεδόν παρά τη θέλησή μου, νοσταλγία για τα παιδικά μου χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον πρώτο ημιτελικό για το Final – 4 της Κ-12 της ΕΠΣ Κυκλάδων που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου, που βρίσκεται στη Χώρα του νησιού, ο Αίαντας Σύρου νίκησε με 0-1 τον Πας Νάξου, παίρνοντας την πρόκριση για τον μεγάλο αυριανό τελικό. 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Στο πανέμορφο νησί της Άνδρου και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου θα διεξαχθεί το διήμερο 26-27/5 η τελική φάση του Final – 4 της Κ-12 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Μέχρι τις 30/4 του 2023 πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία ήταν ο πολύπειρος και δεινός γκολτζής Θωμάς Κυπαρίσσης. Αυτό όμως πριν από είκοσι περίπου μέρες άλλαξε. Εξάλλου τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού Δημήτρης Βέρμπης, φιγουράρει πλέον στα 39 του χρόνια στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Σελίδα 1 από 7

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35