Νάσσος Βλάχος

Νάσσος Βλάχος

Για την ήττα της ομάδα του από τον Πανναξιακό και τη συνέχεια της ομάδας του στους αγώνες των play off μίλησε στο spotycyclades.gr ο προπονητής του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, Γιάννης Σιούτης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την πίστη του ότι ο Πανναξιακός θα έχε καλή πορεία στα play off εφόσον καταφέρει να εξασφαλίσει θέση στην εξάδα δήλωσε ο παίκτης του Πανναξιακού ΑΟΚ, Λευτέρης Καραλευθέρης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (24/3/2024 | 13.00) από το Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου ''Δ. Περιστεράκης'' την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της National League 2 μεταξύ του Πανναξιακού ΑΟΚ και του Κρόνου Αγίου Δημητρίου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ίκαρος επί του πρωτοπόρου Ηλυσιακού με σκορ 87-78 βάζοντας φωτιά στην πρώτη 6αδα του Ομίλου. Η ομάδα της Καλλιθέας σκαρφάλωσε στην 4η θέση αφήνοντας πίσω της Πανναξιακό και Δούκα. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ηλυσιακός αν και τα "χρειάστηκε" για 3 δεκάλεπτα κατέβαλε τελικά την αντίσταση της Ακαδημίας Ελευσίνας με σκορ 86-82 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 21:25

ΠαννΑΞΙΑκή νίκη τετράδας [pics]

Την μεγαλύτερη νίκη του στο Πρωτάθλημα πέτυχε το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου ο Πανναξιακός με 88-84 κόντρα σε ένα από τα φαβορί του ομίλου, την ΑΕ Πικερμίου .

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (3/3/2024 | 13.00) από το Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου ''Δ. Περιστεράκης'' την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της National League 2 μεταξύ του Πανναξιακού ΑΟΚ και της ΑΕ Πικερμίου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πανναξιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής αφού με τη σπουδαία νίκη του (με μεγάλη ανατροπή από το -19) επί του "κακού" του δαίμονα , ΑΣ ΠΕΡΑ με σκορ 83-80 σκαρφάλωσε στην 3η θέση του Βαθμολογικού πίνακα, βάζοντας τις βάσεις για ένα καλό πλασάρισμα στη διαδικασία των play offs.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Κόρινθος πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής καθώς επιβλήθηκε της Ακαδημίας Ελευσίνας στη δεύτερη παράταση με 86-77. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς να πιάσει εντυπωσιακή απόδοση ο Πανναξιακός και με τον Νίκο Χατζηπανηγύρη να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο, ο Πανναξιακός ΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Ελευσίνα και Ίκαρο καταβάλλοντας την αντίσταση του αξιόμαχου Αργοναύτη Ραφηνας με σκορ 88-72.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 51

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35