Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 16:33

Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ: «Το 2020 υπήρξε μια περίεργη χρόνια, τόσο γενικά όσο και για μένα!»

Ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ με μια προσωπική τοποθέτηση στο Facebook μίλησε για τη φετινή χρονιά ενώ ευχαρίστησε και όσους ήταν δίπλα σε αυτή τη δύσκολη αγωνιστική περίοδο.

Η σχετική ανάρτηση.

Το 2020 υπήρξε μια περίεργη χρόνια, τόσο γενικά όσο και για μένα! Ξεκίνησε με την ακύρωση της μεγάλης προετοιμασίας μου στην Αυστραλία λόγων πυρκαγιών, συνεχίστηκε με την εξάπλωση του #covid19 και την ακύρωση όλων των αγώνων που είχαμε προγραμματίσει.. έφερε τραυματισμούς, δυσκολίες και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους μας. Χθες όμως τελείωσε επίσημα η αγωνιστική χρονιά κάνοντας την 11η νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα γεμίζοντας αισιοδοξία και όρεξη για το μεγάλο στόχο αυτόν των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους είναι δίπλα μου με στηρίζουν καθημερινά, όπως είναι το σωματείο μου Α.Ο. Μυκόνου η ομοσπονδία μου, τον ΣΕΓΑΣ καθώς και τους Garmin Greece, Saucony Greece, Upcycle και Fit & shape Greece

Τέλος θέλω ακόμη να ευχαριστήσω και αυτούς που δεν ήταν δίπλα μου, "για τα μαθήματα ζωής" που μου δίδαξαν.. και με μια γλυκόπικρη γεύση κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο και γεμίζουμε μπαταρίες για το επόμενο!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares