Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 23:05

Μουνιόθ, Βουλκίδης: «Καλύτεροι το Σάββατο για να πάμε τελικό»

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ και ο κεντρικός Θοδωρής Βουλκίδης δήλωσαν μετά την πρώτη νίκη επί του Φοίνικα ΟΝΕΧ:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr:

«Πρώτα από όλα διορθώσαμε κάποια τεχνικά και τακτικά λάθη τα οποία κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά μέχρι το 23-21. Σήμερα πιάσαμε τη μίνιμουμ απόδοση ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Μετά τρία παιχνίδια που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής και με ζευγάρι του άλλου ημιτελικού, είδαμε ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε ακόμα καλύτερα από ότι παίξαμε σήμερα. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτόν θέλουμε να επιτύχουμε, αφού δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποια φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Θέλουμε το Σάββατο να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να περάσουμε στον τελικό. Η βελτίωση πρέπει να έρχεται και ομαδικά και ατομικά».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βουλκίδης δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr:

«Στο πρώτο παιχνίδι θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ νευρικοί μέσα στο γήπεδο και δεν θεωρώ ότι ήταν… παικτικό το κομμάτι που χάσαμε. Ήμασταν όλη ομάδα νευρική, ασχολιόμασταν συνέχεια με το διαιτητή και κάναμε πάρα πολλά λάθη σε σχέση με τον αντίπαλο. Μετά από αυτό το ματς δεν είπαμε πολλά, αλλά από ότι είδαμε σήμερα στο παιχνίδι δείξαμε τη σοβαρότητα που έπρεπε και παίξαμε σαν Ολυμπιακός. Παίξαμε σαν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και δείξαμε τον εαυτό μας, που έπρεπε να δείξουμε και την Τρίτη, αλλά δεν τα καταφέραμε, για αυτό και πήγε 3-0 το ματς. Τώρα για το Σάββατο ελπίζω να πάει όπως σήμερα, να δείξουμε την σοβαρότητα που πρέπει, να κερδίσουμε με 3-0 και να περάσουμε στους τελικούς».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares