Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 10:01

Παλαίμαχοι Θύελλας Κάμαρίου: Καλοτάξιδη η νέα ομάδα που θα εκπροσωπεί το νησί μας

Στην χθεσινή γενική συνέλευση του Α.Σ. Θύελλας Καμαρίου για την συνένωση των ομάδων της Σαντορίνης ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις μεταξύ αυτών και η θέση του συνδέσμου βετεράνων θύελλας Καμαρίου και φίλων.

Το μέλος της ομάδας κ. Αντώνης Χάλαρης, ο οποίος έχει διατελέσει διοικητικός της ομάδας στο παρελθόν πήρε τον λόγο, αναλύοντας τη θέση των βετεράνων, δηλώνοντας παράλληλα την στήριξη τους στο νέο εγχείρημα.

Στην αίθουσα της συνέλευσης έδωσαν το παρόν πολλά μέλη της ομάδας παλαιμάχων μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος κ. Καρράς, ο οποίος μιλώντας στο sportcyclades.gr τόνισε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει μία δυνατή ομάδα στο νησί.

Αναλυτικά η θέση των παλαιμάχων:

Αγαπητοί συντοπίτες,

Στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή με θέμα την συνένωση των ομάδων της Σαντορίνης έχουμε την υποχρέωση να καταθέσουμε την θέση μας καθώς αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι τόσο της Θύελλας Καμαρίου, αλλά και της ιστορίας του Θηραϊκού ποδοσφαίρου.

Από την δημιουργία της ομάδας μας ως Βετεράνοι και ενώ θα μπορούσαμε να επιλέξουμε στην ονομασία μας να έχουμε μόνο τον όρο Θύελλα Καμαρίου, με μια φωνή επιλέξαμε να προσθέσουμε και τις λέξεις «και Φίλων». Αυτό συνέβη καθώς εξ αρχής η άποψη μας είναι, κατόπιν και όλων αυτών των χρόνων που είμαστε μέρος του ποδοσφαίρου του νησιού, ότι ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει. Έτσι η ομάδα μας αποτελείται από βετεράνους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν υπάρξει μέλη άλλων ομάδων του νησιού.

Με την εξέλιξη και την ανάπτυξη που πλέον έχει το νησί μας, ως κάτοικοι της Σαντορίνης πρέπει να σκεφτούμε ότι οι μέρες της αντιπαλότητας μεταξύ οπαδών, φιλάθλων και διοικήσεων οφείλουμε να τις ξεπεράσουμε.

Πρέπει ωστόσο να τονίσουμε ότι κατά το παρελθόν οι δύο προσπάθειες για συνένωση απέτυχαν καθώς στερούνταν σοβαρών βάσεων. Η παραμονή των ονομασιών των υπαρχόντων ομάδων, οι γεωγραφικοί προσδιορισμοί, πρόσωπα που δεν πίστεψαν στην πραγματική συνένωση των ομάδων οδήγησαν σε αποτυχία της προσπάθειας. Δίνουμε λοιπόν ιδιαίτερη σημασία και προτρέπουμε όλες τις διοικήσεις των ομάδων να τηρήσουν τον λόγο τους στα όσα συμφωνηθούν, να απομακρυνθούν από μόνοι τους όσοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα οπαδικά τους συναισθήματα και η νέα διοίκηση που θα προκύψει να περιφρουρήσει την προσπάθεια ακόμα και αν χρειαστεί να έρθει σε ρήξη με έως τώρα συνοδοιπόρους τους στις υπάρχουσες διοικήσεις των ομάδων. Επίσης ζητάμε από τον Δήμο Θήρας και τον ΔΑΠΠΟΣ να είναι παρόντες στην προσπάθεια αυτή εμπράκτως, όχι στα λόγια, και μάλιστα από κοντά καθώς θα μπορούσαν να διασφαλίσουν την επιτυχία της σε πολύ μεγάλο μέρος, αφού τα γήπεδα του νησιού ανήκουν σε εκείνους και ως γνωστόν δεν υπάρχει ομάδα χωρίς γήπεδο. Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι για εμάς η συνένωση δεν θα πρέπει να είναι για οικονομικούς λόγους και μόνο αλλά κυρίως για κοινωνικούς. Εάν στηριχθούμε μόνο στο οικονομικό μέρος η προσπάθεια φοβόμαστε ότι θα αποτύχει καθώς όταν θα αισθανθούν οι πρώην διοικήσεις ξανά οικονομικά ισχυρές θα υποδαυλίσουν την προσπάθεια και θα προσπαθήσουν την επαναδραστηριοποίηση των ομάδων ως έχουν σήμερα.

Επιθυμούμε να ενωθεί όλη η Σαντορίνη.

Επιθυμούμε να πηγαίνουμε όλοι μαζί στο γήπεδο και να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, υποστηρίζοντας το νησί μας όλοι μαζί με μια φωνή.

Όσοι έχουμε διατελέσει παίκτες ή μέλη της Θύελλας Καμαρίου δηλώνουμε ότι πάντα θα έχουμε μέσα στην καρδιά μας την Θύελλα Καμαρίου και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσες αναμνήσεις μας έδωσε και όσες χαρές μας χάρισε, όμως θα επαγρυπνούμε για την τήρηση των συμφωνιών και τις καθαρές προθέσεις όλων των μερών της συμφωνίας, ενώ σε περίπτωση μη τήρησης των ανωτέρω με το ειδικό βάρος το οποίο έχουμε θα δηλώσουμε βροντερό παρόν στις εξελίξεις.

Πάνω απ’ όλα, όμως είμαστε Σαντορινιοί και το νησί μας θα το τιμούμε με όλες μας τις δυνάμεις πάντα.

Κατόπιν των ανωτέρω και με τις παρατηρήσεις που αναφέραμε δηλώνουμε ΘΕΤΙΚΟΙ στην συνένωση των ομάδων του νησιού και ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλοτάξιδη η νέα ομάδα που θα εκπροσωπεί το νησί μας, την ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΑΣ !

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γραμματέας

Καρράς Παναγιώτης                                                  Πελέκης Στέφανος

Μέλη της ομάδας

Αρβανίτης Φάνης                     Χάλαρης Αντώνης                 Φουστέρης Χρήστος  

Μυλωνάς Σωτήρης

e9432fccf28a953514f077b86e5e657a_XL_e9236.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares