Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 21:03

Γιάννης Κορέτα: Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμη ψηλότερα

Μετακινήθηκε φέτος στον Πανθηραϊκό από τον ΟΦ Ιεράπετρας έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλή χρονιά.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κορέτα που αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή και με την παρουσία του σε ομάδες όπως ο Ιάλυσος και η Νίκη Βόλου έχει την εμπειρία για να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Οι εμφανίσεις του το έχουν αποδείξει αφού έχει μια σταθερότητα και παρότι δεν έχει πετύχει αρκετά γκολ, με τη δουλειά του στο γήπεδο προσφέρει αρκετές λύσεις.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο ποδοσφαιριστή ο οποίος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του λέγοντας:

"Η πορεία της ομάδας είναι μέτρια θεωρώ. Πιστεύω πως η ομάδα μπορούσε να είναι πολύ ψηλότερα αλλά είχαμε κάποια κακά αποτελέσματα που μας έχουν αφήσει λίγο πίσω. Θεωρώ πως υπήρχαν και παιχνίδια που αδικιθηκαμε και από διαιτητικά λάθη αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία. Αυτό που είδα όμως φέτος στην φάση με την Θύελλα Καμάριου που άλλαξε απόφαση 3 φορές ο διαιτητής για την φάση του γκολ δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αλλού. Από εκεί και πέρα έχουμε 3 παιχνίδια ακόμα για το πρωτάθλημα τα οποία θέλουμε να τα κερδίσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία και έχουμε και τον θεσμό του κυπέλλου που θέλουμε να το κατακτήσουμε για να κλείσει η χρονιά με έναν τίτλο".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares