Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 18:01

Θύελλα Καμαρίου: Το σπρώξιμο κάθε Κυριακή παύει να είναι ανθρώπινο λάθος [vids]

Οι αποφάσεις του διαιτητή Πουλόπουλου στο παιχνίδι του Πανθηραϊκού με την Καλλιθέα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους ανθρώπους της Θύελλας Καμαρίου, καθώς όπως τονίζουν εδώ και καιρό κύκλοι της ομάδας, παρακολουθούν να σημβαίνουν απίστευτα διαιτητικά λάθη σε κάθε ματς που συμμετέχει η ομάδα της Αθήνας.

Η Καλλιθέα, έχει κερδίσει μακράν τα περισσότερα πέναλτι στον όμιλο, με πολλά από αυτά να είναι αμφιλεγόμενα και να κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα. Δεν είναι λίγες και οι φάσεις που τέρματα προήλθαν από αμφισβητούμενη ως οφσάιντ θέση, με τα γεγονότα αυτά να οδηγούν την ομάδα από το Καμάρι στην δημοσιοποίηση μίας ανακοίνωσης, η οποία συνοδεύεται από βίντεο και ντοκουμέντα που στηρίζουν τον ισχυρισμό ότι πλέον δεν πρόκειται για ανθρώπινα λάθη.

Η ανακοίνωση:

Έχουμε κάνει μεγάλη υπομονή, πιστεύοντας πώς κάποια διαιτητικά λάθη μπορούν να χαρακτηριστούν ανθρώπινα. Όμως, αυτό που συμβαίνει με την ομάδα της Καλλιθέας, ξεπερνάει κάθε φαντασία! Έχουμε γίνει θεατές ένα θέατρο του παραλόγου, που είναι πλέον οφθαλμοφανές καθώς δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα! Επαναλαμβανόμενο λάθος, παύει να θεωρείται σύμπτωση! Κάθε Κυριακή τα ίδια… 17η αγωνιστική Καλλιθέα Φωστήρας 1-0 με διαμαρτυρία της ομάδας του Φωστήρα για την διαιτησία ...

Και ξεκινάμε:

17η αγωνιστική, η Καλλιθέα φιλοξενεί το Φωστήρα, κερδίζει 1-0 και η ομάδα του Φωστήρα στη συνέχεια εκδίδει ανακοίνωση κάνοντας λόγο για προαποφασισμένο αποτέλεσμα! 

2020-03-09_3_31998.jpg

18η αγωνιστική, η Καλλιθέα αντιμετωπίζει εκτός της Άνω Μερά και κερδίζει 0-1 με πέναλτι-φάντασμα. 

 

19η αγωνιστική: Καλλιθέα – Εθνικός 4-3 τελικό σκορ, που διαμορφώθηκε στο 93’ έπειτα από υπόδειξη πέναλτι! 

20η αγωνιστική. Η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται την Καλλιθέα. Το γκολ σημειώνεται στο 93’ με τρεις παίκτες της Καλλιθέας να είναι σε αντικανονική θέση (οφ-σάιντ), ο κ. Καραθανάσης ωστόσο έκλεισε τα μάτια. Στο 25’ έπειτα από κόρνερ, το Νο5 της Καλλιθέας έχει πάρει κυριολεκτικά αγκαλιά τον Αργυρίου και μάλιστα μπροστά στον κ. Βεργέτη, ο οποίος ως εκ… θαύματος δεν είδε τίποτα! Αντιθέτως, μόλις ακουμπούσε παίκτης μας, παίκτη της Καλλιθέας, τιμωρούνταν.  

87169233_1913431642124894_4957782420238630912_n_8e8d4.jpg

DSC_0273y5ue76_c593a.jpg

Πάμε παρακάτω, έχει και συνέχεια το… έργο! 21η αγωνιστική, Καλλιθέα – Κερατσίνι, ο επιθετικός της Καλλιθέας σκοντάφτει (!) και ο διαιτητής δίνει πέναλτι έτσι ώστε να ισοφαρίσει.  

23η αγωνιστική. Πανθηραϊκός – Καλλιθέα. Αφού προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και δε μπόρεσε το διαιτητικό τρίο να κάνει κάτι (Πουλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κοτζαμανίδης), άρχισε η γνωστή ταινία. Μονίμως δινόταν φάουλ υπέρ της Καλλιθέας γύρω από την περιοχή του Πανθηραϊκού, ενώ μέσα σε τρία λεπτά έδωσε δυο κίτρινες στον Λουκάς πέναλτι και αποβολή κατά των γηπεδούχων! Φυσικά, όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο συνειδητοποιούσαν ότι θα εκτεθούν στους εντολοδόχους, και έτσι εφηύραν στο 90’ έμμεσο φάουλ το οποίο δεν έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Δυστυχώς για εκείνους, είχε κάμερες και «απόλαυσαν» όλοι τα αίσχη τους. Είναι απορίας άξιο, πόσο ακόμα θα σπρωχτεί αυτή η ομάδα;

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares