Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 20:24

Διαμαρτυρία του ΑΟ Σερίφου για την αναβολή με τον ΑΟ Μυκόνου

Ο Α.Ο.Σερίφου έχει την ανάγκη να θέσει μερικά ερωτήματα στους αρμοδίους της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων (Δ.Σ. – Επιτροπή Πρωταθλήματος):

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν ισχύει ο Κ.Α.Π. στο πρωτάθλημά μας καθώς και το Άρθρο 22.

Επίσης, θα θέλαμε να μας αναφέρετε αν είχαμε διακοπή συγκοινωνιών, θεομηνία, ακραία καιρικά φαινόμενα ή μήπως ο σπουδαίος λόγος καθορίζεται κατά το δοκούν (ανάλογα με το ποια ομάδα έχετε απέναντι σας).

Το γεγονός ότι το πλοίο "Άρτεμις" δεν έκανε τροποποίηση δρομολογίου, ήταν ο λόγος που δώσατε αναβολή στο προγραμματισμένο παιχνίδι μας Α.Ο.Σερίφου - Α.Ο.Μυκόνου, ώστε να μην κάνει ο Α.Ο. Μυκόνου 2 διανυκτερεύσεις;;;;;

Να σας γνωστοποιήσουμε λοιπόν ότι στον Α' γύρο, η ομάδα μας έκανε ταξίδι Αθήνα – Μύκονο –Αθήνα – Σέριφο διάρκειας 3 ημερών με 2 διανυκτερεύσεις, προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα με τον Α.Ο.Μυκόνου, συμβάλλοντας στην ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος! Μάλιστα, για το ταξίδι αυτό η ομάδα δαπάνησε 2.900ευρω!

Λοιπόν, κατά τα άλλα σκέπτεστε το καλό των ομάδων!

Εάν το πλοίο "Άρτεμις" δεν δέχεται τροποποίηση, τότε Κύριοι δεν θα ορίσετε ποτέ το παιχνίδι!!!

Σεβόμαστε απόλυτα τον Α.Ο.Μυκόνου και γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες μετακίνησης και διαμονής των αθλητών! Εάν είχαμε ενημερωθεί πριν την Παρασκευή το μεσημέρι με επίσημο αίτημα, θα είχαμε συναινέσει για την αναβολή. Ωστόσο, την Παρασκευή η ομάδα μας είχε ήδη κάνει τον προγραμματισμό της προκειμένου να κατεβάσει στο νησί μας τους αθλητές που φοιτούν στην Αθήνα και σε άλλα μέρη ανά την Ελλάδα και όλα αυτά με το αντίστοιχο κόστος φυσικά! Για τους παραπάνω λόγους, θεωρούμε ότι παράτυπα αποφασίσατε με δική σας πρωτοβουλία (Ε.Π.Σ) να δώσετε αναβολή χωρίς να υφίσταται καν επίσημο αίτημα.

Και επιφυλασσόμεθα...

Ευχαριστούμε πολύ που φροντίζετε για το καλό των ομάδων.

Ευελπιστώντας στη σωστή αντιμετώπιση των ομάδων από εσάς και την εφαρμογή όλων των απαραίτητων κανονισμών, ευχόμαστε καλή & υγιή συνέχεια στο πρωτάθλημα!

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του Α.Ο.ΣΕΡΙΦΟΥ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κοτσικος Αλέξανδρος Αδελιανάκης Γεώργιος

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares