Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 11:43

ΑΟ Πάγου: Είμαστε προβληματισμένοι με τα συνεχόμενα εξόφθαλμα - προφανή διαιτητικά λάθη

Μετά τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Φωκά και τα όσα είχε δηλώσει στο sportcyclades.gr για την διαιτησία στο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΑΟ Πάρου, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του σωματείου από τη Σύρο, που στηλιτεύει τη διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και γενικότερα.

Η ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ: «Επιστολή διαμαρτυρίας»

Ξεκινώντας να δώσουμε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα του 4.0. Πάρου.

Είμαστε προβληματισμένοι με τα συνεχόμενα εξόφθαλμα - προφανή διαιτητικά λάθη τα οποία με την συχνότητα που έρχονται και σε καθοριστικά παιχνίδια για εμάς, όπως με τον 4.0. Σερίφου και το προχθεσινό με τον Α.0. Πάρου μας κάνουν να αντιδράσουμε.

Δυστυχώς για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και τους αθλητές που συμμετέχουν σε αυτό, υπάρχουν διαιτητές οι οποίοι χωρίς την απαιτούμενη προετοιμασία και γνώση που οφείλουν να έχουν, έρχονται στο γήπεδο κάθε Κυριακή απλά και μόνο να πάρουν το μεροκάματο και να κάνουν την πλάκα τους εις βάρος των ομάδων.

Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως βλέπουμε τακτικά στο γήπεδο διαιτητές να κάνουν σκληρή προπόνηση που αυτό βγαίνει και στους αγώνες.

Τα συγχαρητήρια μόνο σε αυτούς, οι υπόλοιποι μέχρι να βελτιωθούν πρέπει να κάτσουν στα σπίτια τους και στα καφενεία.

Το σωματείο μας υπάρχει στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο από το 1983 και συμμετέχει ανελλιπώς μέχρι και σήμερα με την προσπάθεια να συνεχίζεται και φέτος διατηρώντας τρία τμήματα (ανδρικό, Κ- 16 και Κ- 14) με τουλάχιστον 70 εγγεγραμμένους αθλητές, έτσι όπως εμείς σεβόμαστε τους κανόνες απαιτούμε και από εσάς τον ανάλογο σεβασμό.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares