Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 23:45

Σάββας Γεωργιάδης: Αυτοί είναι οι λόγοι που προτίμησα τον Πανναξιακό

Στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και στο απόγειο της καριέρας του ο Σάββας Γεωργιάδης μετακομίζει στη Νάξο για να φορέσει τη φανέλα του Πανναξιακού, με την οποία θα διεκδικήσει το τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Ο ίδιος αποτέλεσε «το μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες, ανάμεσα σε αυτές έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές του Πανναξιακού, τον ΑΟ Σύρου, όμως όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades.gr, επέλεξε την καλύτερη πρόταση και την πιο ιστορική ομάδα:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα αγωνίζομαι την επόμενη σεζόν στον Πανναξιακό, που είναι η πιο ιστορική ομάδα στις Κυκλάδες. Είχα πρόταση και από τον ΑΟ Σύρου, αλλά μέτρησα κάποιους παράγοντες, όπως ιστορία, γήπεδο και σε συνδυασμό με κάποιες πληροφορίες πήρα την απόφαση μου», τόνισε ο Σάββας Γεωργιάδης, που αποκάλυψε ότι η πρόταση που είχε από τον Πανναξιακό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του: «Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Κάρλοβιτς και ο αντιπρόεδρος κ. Μανδηλαράς μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους από την πρώτη στιγμή και συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση που μου έκαναν αποφάσισα να αγωνιστώ στη Νάξο, που σημειωτέων διαθέτει ένα πολύ καλό γήπεδο που και αυτό αποτελεί ισχυρό κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή».

Πολύ σημαντικό ρόλο για να πει το ναι είναι και ο στόχος του πρωταθλητισμού, όπως τόνισε ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Πανναξιακού, που έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: «Οι στόχοι της ομάδας σίγουρα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για μένα. Αν δεν υπήρχε ο στόχος του πρωταθλητισμού δεν θα έμπαινα στη διαδικασία αν πω το ναι στην πρόταση. Γνωρίζω ότι ο Πανναξιακός έχει κόσμο που τον ακολουθεί παντού και θέλω αν τους υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και μαζί με τους συμπαίκτες μου παίζοντας καλό ποδόσφαιρο θα τους ικανοποιήσουμε». 

Κατά το παρελθόν ο 25χρονος ακραίος, Σάββας Γεωργιάδης έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Γ΄' Εθνικής, όπως: Εθνικός Σιδηροκάστρου, Πανσερραϊκός, Δόξα Δράμας, Εθνικός Γαζώρου, Επισκοπή, Απόλλων Παραλιμνί, Επισκοπή, Ελπίδα Σκουτάρεως, στην οποία αγωνίστηκε και στο τοπικό. Πέρυσι ο ποδοσφαιριστής άνηκε στη Δόξα Κάτω Καμήλας.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares