Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 12:57

Παναγιώτης Ραμπαβίλας: Οι ομάδες της Μυκόνου σκέφτονται πως θα μας κερδίσουν

Ο ΑΟ Σύρου ξεκινάει με ρεπό στην 2η φάση και θα έχει την ψυχική ηρεμία ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής οπου στις 23 Μαρτίου θα υποδεχθεί τον ΑΟ Μυκόνου.

Οι παίκτες του Νίκου Βουτσίνου γνωρίζουν αρκετά καλά ότι πλέον τα λάθη δεν συγχωρούνται με την προσωπικότητα και τη συγκέντρωση να καθορίζει την έκβαση των αγώνων.

Ένας παίκτης στον οποίο θα στηρίξει τις δυνάμεις του και τις ελπίδες του όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι ο ιστορικός σύλλογος είναι ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας.

Ο άσος από το Αίγιο μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του λέγοντας

"Για εμάς η κλήρωση δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Το ρεπό θα βοηθήσει να επανέλθω και εγώ από έναν τραυματισμό που με ταλαιπωρεί εδώ και μια εβδομάδα και επίσης τελευταία αγωνιστική αν όλα πάνε καλά θα κριθεί η πρώτη θέση στην Σύρο. Νομίζω ότι στην αρχή μας θεωρούσαν το μεγάλο αουτσάιντερ που είναι λογικό με την εικόνα που είχαμε μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά νομίζω με την αλλαγή προπονητή πλέον και οι δυο ομάδες της Μυκόνου σκέφτονται πως θα έρθουν μέσα στην Σύρο να μας κερδίσουν. Πάνω απο όλα Υγεία να έχουν όλα τα παιδιά όλων των ομάδων.Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια και ο πιο τυχερός να κερδίσει. Εμείς πάντως θα προκαλέσουμε την τύχη μας μέχρι το τέλος".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares