Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 16:20

Μπαίνουν σε άλλο επίπεδο οι σχέσεις των ακαδημιών της Σύρου

Σε άλλο επίπεδο μπαίνουν από σήμερα οι σχέσεις μεταξύ των ακαδημιών της Σύρου μετά την τετράωρη συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο μεταξύ των ακαδημιών της Σύρου και τη συμμετοχή των: Άγιαξ Σύρου, Νέου ΑΟ Σύρου, Σύρος 2002, Κανονιέρηδων Σύρου, (δεν παρευρέθηκε ο Πάγος, λόγω της ώρας που έγινε η συνάντηση).

Η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, παρουσίας παραγόντων, προπονητών και μελών της διοίκησης της Ένωσης.

Σαφέστατα ικανοποιημένος από την εξέλιξη της συζήτησης φάνηκε ο κ. Φρέρης, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά από μία έντονη συζήτηση και αντιπαράθεση των παραγόντων και των προπονητών των ακαδημιών, είχαμε αίσια κατάληξη και πιστεύω ότι κάτι θετικό βγήκε από αυτή τη συνάντηση. Αποφασίστηκε άμεσα η υπογραφή συμφώνου δεοντολογίας για τη λειτουργία και τη σχέση των ακαδημιών στο νησί, μετά από προτάσεις που θα υποβάλουν οι ακαδημίες. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι δεν θα υπάρχει καμία προσέγγιση νεαρών αθλητών των ακαδημιών από άλλη ακαδημία πριν τη σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων της ακαδημίας στην οποία ανήκει το παιδί. Η συνάντηση αυτή θα γίνεται πάντα παρουσίας προσώπου του ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων. Επίσης δεν θα υπάρχει καμία προσέγγιση προπονητή από άλλη ακαδημία πριν τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα τηρήσουν τον λόγο τους και ότι η ύστατη προσπάθεια που γίνεται από μέρους μου θα φέρει αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares