Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 15:01

Αλέξης Κωνσταντόπουλος: Θλίβομαι με την στάση του κ. Καραβά

Ενοχλημένος  είναι ο προπονητής  του ΑΟ Πύργου Αλέξης Κωνσταντόπουλος από την τοποθέτηση του προπονητή του ΑΣ Ίου Θόδωρου Καραβά.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Καραβάς μετά τη λήξη του ισόπαλου (2-2) αγώνα της ομάδας του με τον ΑΟ Πύργου, προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: «Προσβλητική τοποθέτηση του προπονητή ΑΟ Πύργου για την ομάδα μας εντός του πλοίου που συνταξιδεύαμε. Για 4 γκολ πρέπει να έχουμε ομάδες σαν και αυτή είπε».

Όπως ήταν φυσικό αυτό προκάλεσε αρνητικά σχόλια, αλλά και σχόλια τα οποία τάσσονται υπέρ του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο αντιμετώπισης από τον συνάδελφο του κ. Καραβά, πράγμα που θέλησε να εκφράσει δημόσια μέσω τοποθέτησης του στο sportcyclades.gr:

«Με έκπληξη ενημερώθηκα για την επίσημη τοποθέτηση του συναδέλφου κ. Καραβά, που επιεικώς μπορώ να χαρακτηρίσω ως ανυπόστατη και ψευδής. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που αυτός ο άνθρωπος επιτίθεται στο πρόσωπο μου χωρίς αν του έχω δώσει την παραμικρή αφορμή ή δικαίωμα.  Ποτέ δεν έχω προσβάλει ή υποτιμήσει κάποιον όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και πραγματικά η ατυχής τοποθέτηση του κ. Καραβά μου προκαλεί θλίψη».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares