Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 15:04

Σιφναίος: "Υψηλότερα σε σχέση με πέρυσι"

Μετά από διάστημα ορισμένων χρόνια ο Μανώλης Σιφναίος επιστρέφει και πάλι στην προεδρία του Νηρέα Πάρου, και ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του αρχίζουν σιγά-σιγά το σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος που αποτελεί και Γενικό Γραμματέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr αναφέρθηκε ουσιαστικά στο πλάνο ενόψει της νέας χρονιάς με τον ίδιο να διατηρεί χαμηλούς τόνους, δείχνοντας ότι τα αποτελέσματα θα φανούν μέσω της σκληρής δουλειάς.

Ερωτώμενος για το που θέτει το ποδοσφαιρικό τμήμα τη νέα χρονιά, ο κ. Σιφναίος υπογράμμισε:

''Στόχος αποτελεί να έχουμε καλύτερη εικόνα σε όλα τα επίπεδα συγκριτικά με πέρυσι. Θα ενσωματωθούν τα παιδιά που είχαν αποχωρήσει λόγω σπουδών και θα κάνουμε μια προσπάθεια ώστε να τερματίσουμε σε ακόμη υψηλότερη θέση.

Αυτό που πρέπει να κλείσει άμεσα είναι το θέμα του προπονητή ούτως ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά''.

Όσον αφορά το τμήμα του Βόλλεϊ και το οργανόγραμμα που θα ακολουθήσει ο σύλλογος, ο Μανώλης Σιφναίος του συλλόγου δήλωσε: ''Δεν υπάρχει στόχος συγκεκριμένος. Για εμάς σκοπός αποτελεί να δίνουν τα παιδιά το παρών κάθε μέρα στο γήπεδο. Παράλληλα πρέπει να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό κορμό και να κάνουμε βήματα προόδου''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares